Trix Jacobs
Trix Jacobs Beauty 7 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Lush komt met de meest hilarische Valentijnscollectie ooit

De Valentijnscollectie van Lush ligt eindelijk in de winkels en geloof ons, je wil alles hebben. Perfect om de dag van de liefde mee te vieren.

Elke keer is het weer een feestje als je in bad gaat met de producten van Lush. Voor deze collectie heeft Lush weer goed geëxperimenteerd met lekkere geurtjes en ingrediënten. De producten komen in de meest hilarische vormen en cheeky namen. Deze producten zijn top als je het bad in wil duiken met je lover. Geen leuke partner? No worries, met deze producten is alleen in bad gaan zeker geen straf.

Fris en fruitig

De heerlijke producten zijn dit jaar in een fruitig jasje gestoken. Van bananen tot aan aardbeien: je kan het allemaal inslaan voor in je badkamer. De bruisballen zijn in de vorm van, hoe kan het ook anders, een aubergine en een perzik. Een knipoog waar wij wel om kunnen lachen.

Aubergine Bath Bomb – €4,95

Lush Valentijnscollectie

Peachy Bath Bomb – €4,95

Lush Valentijnscollectie

Overige producten in de Lush valentijnscollectie

Verder zijn er nog heerlijke showergels die je huid goed verzorgen en je voorzien van een lekkere geur. Heerlijk als je even geen tijd hebt om uitgebreid te badderen.

American Cream – €13,95

Lush Valentijnscollectie

Ook worden de lippen natuurlijk niet overgeslagen in deze Valentijnscollectie. Deze lipscrub zorgt ervoor dat je lippen weer mega zacht worden dankzij de sheaboter. Niet geheel onbelangrijk: het smaakt ook nog eens lekker door de kersensmaak, heerlijk.

Eve’s Cherry Lipscrub – €8,95

 

Goed bezig

De collectie is niet alleen heel lekker, maar ook nog eens goed voor het milieu. 85 procent van de collectie is verpakkingsvrij. Voor de producten die wel over een verpakking beschikken, is er een verpakkingsvrij alternatief. Lush zet zich namelijk in voor een betere wereld en dat lukt aardig zo. Lekker bezig.

Het liefst gooien we al deze goodies in een bad en duiken we er in. Heerlijk om even tot rust te komen.

Lush komt met verpakkingsvrije lipstick en dat is handiger dan je denkt

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Lush

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Lush komt met de meest hilarische Valentijnscollectie ooit
Sluiten