Emma Toussain
Emma Toussain Beauty 12 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

MAC Cosmetics lanceert samenwerking met Stranger Things en we’re totally here for it

Dé collab waarvan je niet wist dat je ‘m nodig had.. MAC Cosmetics slaat de handen ineen met de Amerikaanse hitserie Stranger Things voor een wel hele bijzondere samenwerking. De collectie bestaat uit twee delen, iets wat je ook terugziet in de serie als je een beetje fan bent. Je hebt een duistere lijn wat slaat op ‘The Upside Down’ en de andere items zijn gericht op ‘The Real World’ en ogen dus veel vrolijker en lichter. Dus, ben jij een Stranger Things fanatic? Lees dan vooral even verder.

MAC X STRANGER THINGS

We hopen dat jij nu al net zo enthousiast bent als dat wij dat zijn want jeeeeeez wat ziet de collectie er goed uit. Heb jij alle seizoenen van de sci-fi serie al gekeken? Dan weet je ook dat de kinderen uit Hawkins regelmatig schakelen tussen de echte wereld en The Upside Down. Een wereld waar je niet wil zijn.. maar een wereld die wel prachtig door te vertalen is naar moody en sensuele make-upproducten. Dat blijkt dan maar weer.

MAC laat weten: “The collectible collection is meant to immerse you in this cult-favourite series, from the memorable shade names fans will instantly recognize to the limited-edition packaging, all inspired by the iconic worlds of Netflix’s Stranger Things that bring two universes – the real world and the Upside Down – into one collection.”

mac stranger things
MAC Cosmetics

De collectie bestaat uit producten voor de ogen, wangen én lippen. Ook de verpakking is helemaal in thema én er zijn zelfs een aantal speciale make-upkwasten verkrijgbaar.

Stranger things mac
MAC Cosmetics swatches
Mac cosmetics
MAC Cosmetics

Seizoen 4

Het nieuwe seizoen van Stranger Things is vanaf volgende week (27 mei!) te zien op Netflix en we can’t wait. De opnames duurde extra lang door de pandemie en wij zijn benieuwd hoe het gaat met El, Mike, Dustin en alle anderen. De kids zijn ook niet langer in Hawkins.. ze verkassen naar het zonnige Californië.

De make-upcollectie is vanaf 27 mei verkrijgbaar op MACCOSMETICS.NL én bij Douglas. Vanaf 2 juni is de collectie ook verkrijgbaar bij alle MAC-filialen zelf. Dus laat je vooral inspireren door het nieuwe seizoen ;)

Rumour has it dat er een vijfde seizoen van Stranger Things komt en dit weten we

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.