Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 20 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Yes! MAC komt met een Fix + Matte voor de vette huid

De Fix + van MAC is één van ‘s werelds meest bekende fixing sprays. Kort gezegd zorgt de spray voor een mooie gezonde glow nadat je je make-up hebt aangebracht. En hoewel een dewy look prachtig is, is een glanzend huidje helaas niet voor make-upliefhebbers met een vette huid weggelegd. Voorheen moesten wij de Fix + daarom vaak links laten liggen. Die tijden zijn binnenkort voorbij.

MAC Fix + Matte

Backstage bij de London Fashion Week is een matte versie van de Fix + gespot. MAC make-up artist Dominic Skinner deelde in een Instagrampost een sneak-preview van het nieuwe product:
“Spotted at Fashion Week. It actually mattes the skin but refreshes and fixes makeup all at the same time.”


Dat klinkt ons als muziek in de oren. Het fijne aan de originele Fix + is namelijk dat hij niet alleen ‘mooi maakt’, maar daarnaast ook de huid voedt. Die eigenschap is bij de Fix + Matte gelukkig niet achterwege gelaten.

Setting spray

Het lijkt erop dat de Fix + Matte meer op een setting spray lijkt dan haar voorganger, gezien het feit dat een matte spray er vaak meer op gericht is om make-up op haar plek te houden. Een voedend én matterend product, dus. Wij kunnen nu al niet wachten op de officiële release.

cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Yes! MAC komt met een Fix + Matte voor de vette huid
Sluiten