Ariana bijt van zich af nadat ze beschuldigd wordt van Mac Millers dood

De Amerikaanse Mac Miller werd vrijdag dood aangetroffen in zijn studio in Californië. Mac was open over zijn drugsgebruik en -verslaving en naar verluidt is hij gestorven aan een overdosis. Alsof het nieuws over de 26-jarige rapper nog niet erg genoeg is, wordt Ariana Grande beschuldigd van zijn dood.

De relatie tussen Mac Miller en Ariana Grande

Ariana Grande en Mac Miller kennen elkaar al jaren en hebben daarnaast twee jaar gedatet. In die periode zat Mac al aan de drugs en hoewel Ariana hem hielp en steun bood, kwam er in mei dit jaar een einde aan hun relatie. Ze bleven vrienden en Ariana plaatste deze lieve foto en mooie boodschap op haar Instagram Stories:

mac miller ariana grande

Ariana Grande to blame?

Nog geen half uur na het overlijden van Mac ontving Ariana Grande een shitload aan haatcomments. En dat waren niet zomaar wat onaardige berichten. Het waren berichten van mensen die vinden dat zij verantwoordelijk is voor wat er is gebeurd.

Het mag duidelijk zijn dat Ariana en Mac nog steeds om elkaar gaven na de break-up en dat er geen bad blood was tussen hen. Toch vinden sommigen dat Mac’s dood Ariana haar schuld is omdat hij (reportedly) meer drugs ging gebruiken toen zijn relatie eindigde. Maar of hij inderdaad meer ging gebruiken of niet: Mac’s dood is natuurlijk niet Ariana haar schuld. Net zoals zij niks kan doen aan het drugsgebruik van hem.

Om je een idee te geven van de beschuldigingen die haar kant op worden geslingerd, deze screenshot werd gemaakt vlak na het overlijden:

✨Ryan Khosravi✨ on Twitter

I genuinely don’t understand the human race. It’s been like 30 minutes. CW: misogyny; racist slurs; general horribleness

Ariana’s reactie

Het is op z’n zachts gezegd heftig dat mensen zonder pardon Ariana de schuld geven van alles. Mensen houden haar vooral verantwoordelijk omdat ze zich vlak na het beëindigen van haar relatie verloofde met Pete Davidson. Dit zou volgens hen de vermoedelijke overdosis in de hand hebben geworpen.

Mac Miller is echter zelf verantwoordelijk voor zijn drugsgebruik, hoe erg het ook is. Gelukkig is Ariana Grande niet bang om voor zichzelf op te komen. Ze werd al eerder verantwoordelijk gehouden voor Mac’s gedrag en toen postte ze deze reactie:

mac miller ariana grande

Vlak na het overlijden van Mac postte Ariana nog een foto van hem op Instagram. Na de nare berichten onder de post besloot ze de reacties uit te schakelen.

Instagram post by Ariana Grande * Sep 8, 2018 at 9:28pm UTC

9.7m Likes, 0 Comments – Ariana Grande (@arianagrande) on Instagram

Reageer op artikel:
Ariana bijt van zich af nadat ze beschuldigd wordt van Mac Millers dood
Sluiten