Madonna gaat weer achter Lady Gaga aan omdat ze haar wéér zou imiteren

Het zal je niet ontgaan zijn dat er onlangs een film verscheen waar Lady Gaga een hoofdrol in had. De film A Star Is Born kreeg behoorlijk wat media-aandacht, maar wat daarnaast opviel is het riedeltje dat Gaga tijdens elk persevent bleef herhalen. En dat riedeltje is ook Gaga’s aardsrivaal Madonna opgevallen.

Madonna versus Lady Gaga

Voor wie even een opfrisser nodig heeft, Lady Gaga en Madonna liggen elkaar niet zo. Het ‘waarom’ is een beetje een welles-nietes verhaal, maar kort gezegd komt het erop neer dat Madonna van mening is dat Gaga haar imiteert. Waar het een tijd rustig was tussen de twee, bleek Madonna het deze week toch weer nodig te vinden om de wereld aan hun vete te herinneren.

Wat is er gebeurd?

Even terug naar A Star is Born. Tijdens persevenementen van de film, begon het op te vallen dat Lady Gaga keer op keer dezelfde zin over haar samenwerking met Bradley Cooper uitsprak. “There can be 100 people in a room and 99 of them don’t believe in you, but all it takes is one and it just changes your whole life.” Binnen no-time verscheen er uiteraard een hilarische compilatievideo van.

Lady Gaga saying “there can be a hundred people in the room” for one minute straight

Join the Haus: https://www.facebook.com/thefabteacher https://www.instagram.com/thefabteacher https://www.twitter.com/DuartLipart https://www.thefabteacher.tumblr.com

En dit is ook Madonna niet ontgaan

Gaga’s riedeltje is ongetwijfeld ingestudeerd (want anders blijf je het niet keer op keer herhalen), maar wat blijkt? Ze was niet de eerste die het had over honderd mensen in een ruimte, waarvan een iemand een andere mening heeft. Want raad eens wie het hier in de jaren 80 al over had? Jawel, de Queen of pop.

Afgelopen maandag plaatste Madonna een oude video van zichzelf op haar Instagram Story. Het gaat om een interview waarin ze zegt “If there are 100 people in a room and 99 say they liked it, I only remember the one person who didn’t.”

Jarett Wieselman on Twitter

WOW – Madonna: “There’s 100 people in a room…” https://t.co/nBDt13kk79

Eerlijk is eerlijk, de gelijkenis is niet te ontkennen. Of Gaga dit beeld van Madonna van tevoren heeft gezien, de quote heeft gejat en hem heeft omgedraaid, daar gaan we natuurlijk nooit achterkomen. Maar héél toevallig is het wel. Lady Gaga heeft zelf nog niet gereageerd en we betwijfelen sterk of er een reactie komt. We shall see.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Madonna gaat weer achter Lady Gaga aan omdat ze haar wéér zou imiteren
Sluiten