Alex Ebbers
Alex Ebbers Food 7 feb 2019

Onbezorgd genieten: Magnum lanceert binnenkort vegan ijs

Goed nieuws voor mensen met lactose intolerantie en veganisten: Magnum lanceert binnenkort vegan ijs. Het klassieke ijsje komt nu ook zonder zuivel op de markt, zodat iedereen onbezorgd kan genieten.

De nieuwe variant op het ijsje heeft dezelfde krokante laag chocolade, dezelfde romige binnenkant en dezelfde smaak die je van Magnum gewend bent, maar dan helemaal zuivelvrij. Fijn, want zo kan iedereen van het heerlijke ijsje genieten.

Vegan Magnum ijs

Voor het ijs aan de binnenkant van de Magnum wordt voor het vegan ijs gebruikgemaakt van erwteneiwit. Klinkt vreemd, is het niet. Erwteneiwit is een plantaardig alternatief op zuivel en zorgt ervoor dat de smaak die je van Magnum gewend bent, niet verloren gaat. De heerlijke buitenkant van het ijs (wees eerlijk, dit is waar we het stiekem allemaal voor doen) is uiteraard ook zuivelvrij en wordt ontwikkeld door Callebaut, een Belgische chocolatier.

Welke vegan smaken worden er gelanceerd?

De smaken in de zuivelvrije variant op de markt komen, zijn de twee klassiekers die je van het ijsmerk gewend bent: Classic en Almond.

magnum vegan

Waar en wanneer is het te koop?

Magnum Vegan is vanaf maart bij Albert Heijn te verkrijgen. We hoeven dus nog maar een maandje te wachten en dan kunnen we helemaal onbezorgd genieten van het heerlijke ijs.

Goed voor jezelf en de wereld – deze vegan recepten zijn abnormaal lekker

Reageer op artikel:
Onbezorgd genieten: Magnum lanceert binnenkort vegan ijs
Sluiten