Maisie Williams heeft aan haar moeder verteld hoe Game of Thrones afloopt

Grote geheimen kun je onmogelijk alleen bewaren. Stel je voor dat je één van de weinigen bent die weet hoe Game of Thrones afloopt! Maisie Williams is één van die mensen. Ze heeft gezworen om aan niemand te verklappen hoe de serie eindigt, maar toch kon ze het niet laten om de scripts naar haar moeder te sturen.

Maisie’s rol in Game of Thrones

Maisie was te gast bij Jimmy Kimmel, die natuurlijk smeekte om spoilers of hints over hoe Game of Thrones afloopt. Wij moeten namelijk nog wachten tot 2019 om erachter te komen wie er levend uit de oorlog met de White Walkers komt. Maisie vertelt over het lezen van de scripts: ‘Being with this show for so long and then it also having the following that it does, everyone is just waiting for this moment and you read it and it’s incredible.’

Maisie laat weten dat er nog eindeloos veel draaidagen zijn, wat niet per se betekent dat Arya heel veel te zien gaan zijn in het laatste seizoen – alleen dat het heel veel tijd kost om de scènes op te nemen. Maisie reageerde ook op het gerucht dat Game of Thrones verschillende eindes opneemt om mensen op het verkeerde been te zetten, maar Maisie denkt niet dat dat het geval is. Ze denkt niet dat daar genoeg budget voor is. Bekijk het interview hieronder:

Reageer op artikel:
Maisie Williams heeft aan haar moeder verteld hoe Game of Thrones afloopt
Sluiten