Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 12 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze items uit de collectie van MM6 Maison Margiela x The North Face wil je hebben

MM6 Maison Margiela en The North Face hebben de krachten gebundeld voor een unieke samenwerking. De items uit de collectie zagen we tijdens London Fashion Week al op de catwalk, maar nu liggen ze ook in de winkels. En wij vertellen je: het is alles wat je wilt hebben voor aankomende winter.

De collectie bevat de bekende jassen van The North Face in verschillende felle kleuren, natuurlijk volledig in Margiela-stijl.

MM6 Maison Margiela x The North Face

In februari liet Maison Margiela al via een post op Instagram weten te gaan samenwerken met The North Face. Voor de samenwerking werden iconische collecties van The North Face opnieuw uitgevonden. Zo introduceerde The North Face in 1990 een Expedition System, waarbij losse kledingonderdelen aan elkaar gemaakt konden worden. MM6 werkte, geheel op haar eigen wijze, aan de kledingonderdelen en dat mondde uit in een unieke collectie.

De collectie werd al eerder getoond tijdens London Fashion Week en ligt nu in de winkels. Het gaat om tien kledingstukken en accessoires, gebaseerd op de eerder genoemde Expedition System-lijn van The North Face. De samenwerking tussen de twee iconische merken staat voor een wedergeboorte van de collectie. Items worden gekenmerkt door ronde patronen die het iconische MM6 cirkelsilhouet nabootsen.

Collectie

De collectie bevat de iconische, felgekleurde winterjassen van The North Face in violet, groen, geel, oranje en cobalt. De klassieke Himalayan jas en Nuptse puffer werden onder handen genomen en de Denali jas kan ook als jurk of trui worden gedragen. De Tabi handschoenen zijn geïnspireerd op de bekende Tabi boot van Martin Margiela. Wij delen onze favoriete items uit de collectie.

1. Tabi handschoen – MM6 Maison Margiela x The North Face

MM6 x The North Face
MM6 x The North Face

2. Circle Himalayan Parka – MM6 Maison Margiela x The North Face

MM6 x The North Face

3. Circle Denali jurk – MM6 Maison Margiela x The North Face

MM6 x The North Face
MM6 x The North Face

4. Base Camp clutch – MM6 Maison Margiela x The North Face

MM6 x The North Face

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze items uit de collectie van MM6 Maison Margiela x The North Face wil je hebben
Sluiten