Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 6 jan 2019

Dit zijn volgens Instagram de beste make-upproducten van 2018

We hebben één keer geknipperd en ineens is het 2019. Ondanks dat het nieuwe jaar al is begonnen, blikken we nog even terug op afgelopen jaar. Zo maakte Instagram bekend wat de meest populaire beauty producten waren van 2018, zodat je weet waar je dit jaar je geld aan uit moet geven.

Beste make-up van 2018

Afgelopen jaar is er weer enorm veel make-up op de markt gekomen waardoor het best lastig is om te bepalen wat nou de beste producten zijn. Om je een handje te helpen met keuzes maken in die tsunami aan make-up heeft een Instagramaccount de beste producten van 2018 bekendgemaakt.

Het populaire account @TrendMood1 heeft een reeks polls op Instagram Stories gegooid met de vraag aan haar anderhalf miljoen volgers om te bepalen wat nou de allerbeste producten uit 2018 waren.

Met zoveel volgers die allemaal into make-up zijn, geeft dit best wel een accurate beeld van de producten waar je aankomend jaar het beste je geld aan uit kan geven. En de uitslag is…

De beste foundation van 2018

Een beetje moeilijk te lezen, dus we pikken er wat belangrijke producten uit. Zo is de ‘Born This Way’ foundation van Too Faced uitgeroepen tot de beste foundation van afgelopen jaar, met maar liefst 69 procent van de stemmen.

De foundation is volgens de volgers van het account beter dan Estee Lauders foundation ‘Double Wear’. De foundation koop je voor 35 euries en zou blijkbaar het geld waard absoluut waar zijn.

beste make-up 2018

Het beste beauty merk van 2018

De prijs voor beste beauty merk van 2018 gaat naar Rihanna’s make-uplijn Fenty Beauty. Eerlijk is eerlijk, dat snappen we volledig. De zangeres heeft super mooie producten samengesteld met haar merk, maar helaas is het in Nederland niet verkrijgbaar.

Mocht je toevallig op vakantie zijn in Frankrijk ga dan vooral even langs bij de Sephora, daar kan je namelijk wel Rihanna’s producten krijgen. Of als je natuurlijk geld teveel hebt en daar een deel van weg wil gooien aan verzendkosten, dan kan je het natuurlijk online bestellen.

beste make-up 2018

De beste setting powder van 2018

De beste setting powder van vorig jaar is volgens het Instagramaccount die van Laura Mercier. Mocht je nog een goede setting powder zoeken (want even serieus, dat is best moeilijk) dan heb je geluk. Deze kan je namelijk gewoon bij de Bijenkorf aanschaffen.

beste make-up 2018

Mochten we dus weer nieuwe make-up moeten aanschaffen, weten we nu tenminste welke merken de moeite waar zijn.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Pinterest heeft deze mascara uitgeroepen tot de favoriet van afgelopen jaar

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Dit zijn volgens Instagram de beste make-upproducten van 2018
Sluiten