Wil je hebben – Make-up Revolution komt met een Friends collectie

Heb je er ooit van gedroomd om Rachel Green’s iconische beauty looks na te maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want het Britse beautymerk Make-up Revolution komt met een unieke Friends collectie. Ja dat lees je goed, een FRIENDS collectie. Geloof ons, deze producten wil je hebben.

How you doin’? Top, nu we weten dat er een Friends x Make-up Revolution collectie aankomt. Woensdag om 00:00 lanceert het merk de collectie, dus zorg dat je wakker blijft.

Make-up Revolution komt met een Friends collectie en die wil je hebben

De collectie bevat allerlei producten geïnspireerd op de dames in de serie. Verwacht onder andere lipsticks en oogschaduws. De founder van Make-up Revolution, Adam Minto, vertelde aan Allure Magazine hoe de collectie tot stand is gekomen. “We looked at each character in detail: what they wear, their mannerisms, the makeup they use, the personalities, and started to build from there.The products take on the life of each character in a really immersive way.”

Niet alleen de producten zijn geïnspireerd op de dames, ook de verpakking bevat veel verwijzingen naar de serie. De verpakking van het Phoebe-pallet bevat foto’s van haar beruchte taxi en de oogschaduws hebben namen als Smelly Cat, Lobster en Triplet. Geweldig.

Naast drie pallettes geïnspireerd op Rachel, Phoebe en Monica, lanceert Make-up Revolution ook een mega-pallet. Hier komen al je favoriete karakters in voor. Ja, ook Ross, Joey, Chandler, Ugly Naked Guy, Estelle, en Fun Bobbie.

Hieronder zie de gehele collectie. Wij zijn verliefd. Het beste aan alles, is dat het ontzettend betaalbaar is. De producten zullen (omgerekend) tussen de 7 en 24 euries kosten. Love it. 

Woensdag 16 september lanceert de collectie op de site van Make-up Revolution. De collectie is ontzettend gewild, dus wees op tijd. Of de producten ook in Nederlandse drogisten als Kruidvat, Trekpleister en Etos verkrijgbaar gaan zijn is nog onbekend.

Glamour US

Reageer op artikel:
Wil je hebben – Make-up Revolution komt met een Friends collectie
Sluiten