Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 23 september 2020

Deze 8 make-uptrends gaan we veel zien in het najaar en wij zijn fan

Nu het herfstseizoen eraan komt is het tijd om nieuwe make-uptrends uit te proberen. Je hoeft Instagram of TikTok maar te openen en je ziet de nieuwste trends voorbij komen. Van klassieke tot uitdagendere looks, met deze acht trends ben je helemaal herfstproof.

En psst, deze looks kun je zelfs combineren met je mondkapje. Do we need to say more?

Make-uptrends in het najaar

Door de quarantaine heb je waarschijnlijk minder make-up gedragen dan normaal. Maar nu we steeds meer mogen, is het hoog tijd om je make-up stash weer eens uit te pluizen en nieuwe looks te proberen. De nadruk ligt op onze ogen dit najaar, aangezien we nog steeds mondkapjes dragen. Deze trendy looks mogen zeker gezien worden dit najaar.

1. Monochrome Rose

Zin in een natuurlijke look? Dan is monochrome make-up de oplossing. Met deze look zie je er put together uit, zonder veel producten te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een glowy bb cream. Smeer dit op je lippen, ogen en wangen en you’re ready to go.

2. Blush

Je zomerglow kun je ook perfect in het najaar creëren door blush te gebruiken. Probeer de blush in lagen aan te brengen voor een effortless glow. Gebruik de blush ook op je neusbrug voor een sun-kissed look.

3. Schildpadogen

Met deze trend kun je echt uitpakken. De schildpaddenlook is perfect als je wilt experimenteren met oogschaduw. Combineer de trend met een neutrale lipkleur, zodat je ogen meer opvallen. In dit artikel laten we zien hoe je ook met blauwe oogschaduw kunt experimenteren.

4. Dikke mascara

Wait, whut? Jarenlang werd er gezegd dat je klonterige mascara moest vermijden, maar daar komt dit najaar verandering in. Deze twiggy wimpers mogen gezien worden. Gucci, Pat McGrath en Roen’s Cake Mascara brengen mascara’s uit die laten zien dat de spinnenpoten-mascara hot zijn. Ben jij fan?

5. Dolfijnenhuid

Een huid dat zo erg glanst dat het bijna lijkt alsof je gezicht nat is, dát is een dolfijnenhuid. Deze make-uptrend uit de zomer mag ook niet ontbreken in het najaar. De dolfijnenhuid kun je combineren met bronzige oogschaduw of rode lippen voor perfecte overgang naar het najaar. De key bij deze look is poederige highlighter gebruiken en het af te maken met een balsem.

6. Fox eyeliner

Eyeliner maakte een grote comeback en de meest creatieve looks waren te bewonderen op Instagram. Dit najaar doen we het rustiger aan met de eyeliner en gaan we voor een soft look. De fox eyeliner begon op TikTok en ondertussen zijn er ook zat tutorials op Instagram te vinden. Een fox eye creëer je met een bruine eyeliner en nepwimpers.

7. Pastel

Het trucje om pastel te dragen in het najaar is om grijzige tinten te gebruiken. Door een grijze basis te gebruiken creëer je meer een vintage vibe. Gebruik een primer voordat je aan de oogschaduw begint, zo krijg je meer een retro look.

8. Zoom glow

Er is niks mis mee om zonder make-up bij je Zoom meeting te verschijnen. Maar op sommige dagen wil je toch wat meer uitpakken met je make-up. Deze zoom glow is daar perfect voor. Bij deze look is highlighter je beste vriend. Wil je meer uitpakken? Dan kun je ook een neutrale oogschaduw aanbrengen of je wenkbrauwen naar boven kammen.

Reageer op artikel:
Deze 8 make-uptrends gaan we veel zien in het najaar en wij zijn fan
Sluiten