Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 14 jul 2018

Deze plekken uit Mamma Mia kun je gewoon bezoeken

“You are the dancing queeeeen. Young and swee-eeeet?”. Jij ziet Meryl Streep al in haar overall rondlopen op een prachtige trouwlocatie in de film Mamma Mia. De meeste locaties uit deze film kun je gewoon bezoeken en wie weet kom jij je eigen Sky (in strakke speedo) daar wel tegen op het strand.

Het liefste had je gezien dat Sky voor jou liedjes van ABBA zong, maar helaas, dat gaat niet gebeuren. Gelukkig barst Griekenland van de knappe mannen en kun jij met je billen op de prachtige stranden gaan liggen waar ook Mamma Mia is gefilmd.

Skiathos

Op het eiland Skiathos is veel gefilmd in de haven. Daarnaast vindt je op dit eiland de mooiste parels van stranden en sommigen zijn nog onontdekt. Als je er bent zie je ongetwijfeld Sophie in haar veel te leuke badpakje voor je op het strand (en natuurlijk Sky in zijn speedo).

Damouchari, Pilion

Damouchari is een plaatsje op het Griekse vasteland en er is bijna niks dat er idyllischer uitziet dan dit. Damouchari is precies hoe jij Mamma Mia voor je ziet. Warm en romantisch. Jij zou hier ook wel je eigen Bed & Breakfast willen beginnen.

Skopelos

Op dit eiland werd onder andere de bekende scène op de steiger in het water gefilmd. Ook loopt hier de route naar de trouwkapel. Die ene met al die prachtige lampjes waar je stiekem nog steeds een beetje jaloers op bent. Net zoals op de haren van Sophie, en haar soon-to-be-hubby Sky.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze plekken uit Mamma Mia kun je gewoon bezoeken
Sluiten