Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 3 jun 2019

Een man droeg zijn AirPods op een gestoorde manier en nu is het internet in shock

Sinds ze in 2016 gelanceerd werden, zijn Apple’s AirPods niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het was aan het begin even wennen aan hoe het eruit zag, maar inmiddels kijkt niemand meer op of om wanneer iemand AirPods draagt. Althans, dat is wanneer je ze op de normale manier in hebt.

Een man in de metro in San Francisco werd gespot terwijl hij zijn AirPods op een wel heel bijzondere manier droeg. Namelijk ondersteboven. Een zekere Casey Newton fotografeerde het en zette de foto op Twitter met de caption ‘Absolutely shaken by the way this man on Muni is wearing his AirPods’.

Casey Newton on Twitter

Absolutely shaken by the way this man on Muni is wearing his AirPods


Eerlijk, het is ook wel een aparte manier om oordopjes te dragen. Maar hé, hadden we echt anders kunnen verwachten van een man die zijn zonnebril achterop zijn hoofd zet en zijn haarpunten stekelvarken-stijl blond verft? Toch bleek Casey niet de enige te zijn die geshockeerd was door de manier waarop de man zijn AirPods droeg. Inmiddels staat de teller op bijna 5000 retweets en 26,5 duizend likes.

Casey Newton on Twitter

Absolutely shaken by the way this man on Muni is wearing his AirPods

Rich Harle on Twitter

Airpods look wank enough as they are, you don’t need to do this too. Please stop. https://t.co/W9momkJrNs

No Title

No Description


Goed, als deze man er blij van wordt z’n oordopjes op deze manier te dragen, prima. You do you, boo. Misschien lopen we er over een jaar wel allemaal zo bij en blijkt hij degene die het laatst lacht.

Reageer op artikel:
Een man droeg zijn AirPods op een gestoorde manier en nu is het internet in shock
Sluiten