Laura Gommans
Laura Gommans Love & Life 19 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Man probeert spin te killen met vlammenwerper, maar brandt per ongeluk zijn huis af

Iedereen met een onredelijke angst voor spinnen heeft er vast weleens over nagedacht: ik pak gewoon een bus deodorant en een aansteker, zodat ik niet dichtbij dit demonische wezen hoef te komen.

True story

Ja, er worden wel vaker grappen over gemaakt, maar er zijn toch echt mensen die het doen. Deze week kwam een man uit Tucson, Arizona ook op het lumineuze idee.

Man using propane torch on spiders suspected of starting mobile home fire

A man using a propane torch to kill spiders and burn spider webs underneath his mobile home is suspected of starting a blaze that forced him and an elderly woman out of their home Sunday night.

Lokale nieuwszender KVOA meldde dat de man een vlammenwerper gebruikte om spinnen en spinnenwebben uit zijn huis te verwijderen. Hij had er niet bij nagedacht dat zijn huis daardoor ook in vlammen op zou gaan. Een oudere vrouw moest uit het huis weggedragen worden, maar gelukkig hield ze geen verwondingen over aan het incident.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Man probeert spin te killen met vlammenwerper, maar brandt per ongeluk zijn huis af
Sluiten