Deze man doet een trieste poging om de vagina uit te leggen en iedereen lacht hem uit

Het internet is een fantastische plek, dat blijkt maar weer. Er gaat namelijk een man viral die het verschil tussen vulva’s en vagina’s probeert uit te leggen. Je raadt het al: meneer zit er volledig naast.

Vagina’s vs. vulva’s

The Guardian deelde laatst een artikel met de titel ‘me and my vulva: 100 women reveal all’. Een man genaamd Paul Bullen kon het niet laten om de wijsneus uit te hangen door te reageren met: “The correct word is vagina.” Het typische is echter dat hij helemaal geen gelijk had.

vagina uitleg man

Het internet lacht hem uit

Het artikel van The Guardian zorgde sowieso al voor verschillende reacties, maar duizenden mensen vielen over de comment van Paul waarin hij beweerde dat de krant er volledig naast zat.

Een andere vrouw reageerde op hem en zei: “No it’s not. But thanks for the mansplaining on something you obvs know nothing about.” Nu had hij de kans om het hierbij te laten, maar dat deed Paul niet.

i bless the rains down in Castamere on Twitter

oh my god

Na een enorme speech waaruit bleek dat Paul inderdaad wist dat de term ‘vulva’ correct was, krijg hij een hele lecture van mensen op het internet. Al met al is dit entertainment op z’n best, als je het ons vraagt.

Jennifer Gunter on Twitter

@paulbullen @guardian Hi, I am a gynecologist and an international expert on both the vagina and vulva. These are vulvas. I wrote this post with a handy Venn diagram to help people separate the two! Enjoy ๐Ÿ˜‰ https://t.co/nMFVeVHkya

Embrace the Pandemonium on Twitter

@paulbullen @guardian

Saranne Bensusan ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช on Twitter

@paulbullen @guardian

Saranne Bensusan ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช on Twitter

@paulbullen @guardian

Katie on Twitter

@paulbullen @guardian Oh look, a man who doesn’t know what a vulva is because he’s never seen one.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

20 vrouwen delen de grappigste reden waarom ze moesten huilen toen ze ongesteld waren

Pretty52

Reageer op artikel:
Deze man doet een trieste poging om de vagina uit te leggen en iedereen lacht hem uit
Sluiten