Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 12 jan 2018

Creepy: mannelijke seksrobots met bionische penis zijn een ding in 2018

Het is 2018 en het ziet ernaar uit dat de vrouwelijke seksualiteit dit jaar een nieuw hoogtepunt zal bereiken. Mannelijke seksrobots zijn nu namelijk een ding en ze zijn creepy as fuck.

mannelijke seksrobot hangt aan ketting

Mannelijke seksrobots

Na Harmony, een vrouwelijke seksrobot die werkt via een app, komt er nu dus ook een mannelijke variant. Yippie, ook wij kunnen vanaf dit jaar dus ‘de liefde bedrijven’ met een levenloos object, mét bionische penis.

hoofd van een mannelijke seksrobot

Mattie, bedankt

Aan wie we dit nieuwe staaltje techniek te danken hebben? Matt McMullen, de founder van RealBotix, het bedrijf dat de levensechte sekspoppen maakt. Het bedrijf is nu nog bezig met het perfectioneren van de stem en de persoonlijkheid van de seksrobot. En als het aan Matt ligt kunnen we straks ook zelf bepalen hoe groot zijn ding-dong is. Wat willen we nog meer? Thanks, Matt!

mannelijke seksrobot met met sixpack

Net zo populair als dildo’s en vibrators

Volgens artificial intelligence onderzoeker Dr David Levy is de kans groot dat seksrobots straks net zo populair zijn als dildo’s en vibrators. Hij zegt hierover: ‘If women are that interested in getting satisfaction from a vibrator, imagine how the same women will feel having a robot they can put their arms round them and having the robot squeeze them.‘ Oké David, is goed.

Daily Mail

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Creepy: mannelijke seksrobots met bionische penis zijn een ding in 2018
Sluiten