Tess van der Hoop
Tess van der Hoop Video 11 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit wil je horen: mannen delen hun ultieme seks-bucketlist

Van de eettafel tot de douche en van de bank tot het aanrecht, seks kun je – bijna – overal hebben. Ondanks dat het bed vaak favoriet blijft, is het wel zo spannend om eens in de zoveel tijd seks op een andere plek te hebben. Alleen, toen kwam de quarantaine. Grote kans dat je vast al alle hoeken van het huis hebt gezien én toe bent aan iets nieuws.

En that’s where we come in. Wij hebben namelijk aan een aantal mannen gevraagd wat zij op hun seks-bucketlist hebben staan en – jawel – wat zij er al vanaf hebben kunnen strepen. Veel inspiratie om mee te nemen naar de volgende sekspartij, dus let’s get it on.

Seks-bucketlist

Dat je de behoefte hebt om nieuwe dingen uit te proberen in bed is niet raar. Seks hebben in bed is leuk, maar als je altijd hetzelfde riedeltje uitvoert, wordt het er niet echt geiler op. Hoe dan wel? U gotta spice it up. Je hoort iemand het vast weleens zeggen: een relatie is hard werken. En dat klopt wel.

Ook op dit gebied moet je soms even aan de bak. Je kan elkaar blijven verrassen om het spannend te houden en hoe leuk is dat?

Guy Talk

Om er dan eindelijk achter te komen wat er op de mannen hun seks-bucketlist staat, moet je toch echt de video van deze week bekijken. Je komt er namelijk achter wat voor dingen de mannen al hebben afgestreept van hun lijstje, wat zij nog willen proberen én welke blunders zij hebben meegemaakt in bed.

Wederom een aflevering vol hilarische anekdotes en tips die jij zelf voor in de slaapkamer kan meenemen. Wil je meer weten over onze Guy Talk mannen? Je kan Joey en Boy, Sascha en Samuel en Yuki en Danny natuurlijk volgen op Instagram. Let wel op: hete content.

Heb je de aflevering van vorige week nog niet gezien? Daarin vertellen de mannen namelijk hoe hun eerste keer seks verliep. Reletable of niet, grappig is het wel.

 

 

 

Reageer op artikel:
Dit wil je horen: mannen delen hun ultieme seks-bucketlist
Sluiten