Renée
Renée | LinkedIn Love & Life 4 mei 2018

Hoe mannen schijnbaar écht denken over je schaamhaar

Of je nu gaat voor een full Brazilian wax of het lekker laat staan moet je lekker zelf weten, maar aangezien je toch op dit artikel hebt geklikt – en daarom schijnbaar nieuwsgierig bent hoe mannen over deze kwestie denken – presenteren we je bij dezen de resultaten van een onderzoek. Hint: schijnbaar houden ze niet per se van kaal.

Hoe mannen over schaamhaar bij vrouwen denken

Nu heeft een man in principe niet veel te zeggen over hoe jij erbij loopt down under. Maar als het je wél interesseert hoe zij erover denken, dan leer je dat je af en toe best je scheermes weg mag leggen.

Het male grooming merk Manscape deed hier namelijk onderzoek naar, wat vervolgens door The Sun werd gepubliceerd. Duizend mannen gaven hun mening over of ze liever wel of niet schaamhaar zien bij een vrouw.

Een beetje haar is oké

Om een lang verhaal kort te maken: van die duizend mannen gaf 63% aan dat ze zich aangetrokken voelen tot een ‘natuurlijke’ vrouw. Daarmee bedoelen ze dat een beetje haar oké is, zolang het maar niet too much wordt. Blijkbaar houden ze niet van flossen.

Omdat je niet iedereen kunt pleasen, verbaast het je waarschijnlijk niet dat die overige groep mannen een andere mening deelt. Ongeveer de helft vindt lichaamsbeharing (en dus schaamhaar) een afknapper, terwijl de rest hier juist de voorkeur aan geeft.

Er zit dus maar één ding op: trek je er niets van aan. En als je dat wel doet, dan kun je altijd met je partner bespreken hoe jullie er samen over denken.

The Sun

Reageer op artikel:
Hoe mannen schijnbaar écht denken over je schaamhaar
Sluiten