Anne-Margreet
Anne-Margreet Love & Life 30 dec 2015

Mannen vs. Vrouwen: inparkeren, multitasken en klussen

Er bestaan ongelofelijk veel vooroordelen over mannen en vrouwen. Sommige waar, sommige niet waar. Sommige houden we maar al te graag in stand (wij vrouwen houden niet van klussen), maar andere halen we graag onderuit (vrouwen kunnen zéker wel inparkeren). In de serie Mannen vs. Vrouwen stellen we relevante onderwerpen aan de kaak.

In deze aflevering beargumenteren de vijf koppels onder andere of mannen nou inderdaad niet kunnen multitasken. Maar kunnen vrouwen het eigenlijk zelf wel? Klussen lijken mannen dan weer wel als de beste te kunnen. Wij vrouwen doen blijkbaar graag alsof we hulpeloos zijn zodat de man ons nieuwe IKEA kastje in elkaar zet. Het is niet dat we het niet kunnen hoor. Het is gewoon dat we er geen zin in hebben.

Maar hoe zit dat dan met mannen en luisteren? We zullen het zien in een volgende aflevering van Mannen vs. Vrouwen. Benieuwd naar wat onze mannen en vrouwen nog meer te zeggen hebben over deze welbekende clichés, bekijk dan snel de video en stay tuned voor nog meer afleveringen!

Deze video is met dank aan Doubletree by Hilton in Amsterdam tot stand gekomen.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Mannen vs. Vrouwen: inparkeren, multitasken en klussen
Sluiten