Mannen vs. Vrouwen: kunnen mannen en vrouwen oprécht vrienden zijn?

Er bestaan ongelofelijk veel vooroordelen over mannen en vrouwen. Sommige waar, sommige niet waar. Sommige houden we maar al te graag in stand (wij vrouwen houden niet van klussen), maar andere halen we graag onderuit (vrouwen kunnen zéker wel inparkeren). In de serie Mannen vs. Vrouwen stellen we relevante onderwerpen aan de kaak onder het mom van de grote vraag: eens of oneens?

In deze aflevering beargumenteren de vijf koppels onder andere of mannen een gevoel voor mode hebben. Wat blijkt? Met een mutsje of een hoedje word je dus niet serieus genomen, tenzij je het overduidelijk heel erg koud hebt. Ook telt Amsterdam de meeste modebewuste mannen (sorry, rest van Nederland). Bij vriendschap met het andere geslacht zijn gevoelens vaak een heikel punt en daarom zijn we alleen maar vrienden met mannen of vrouwen die we onaantrekkelijk vinden. Oh ja, en mannen hebben blijkbaar een ‘bullshitfilter’ ontwikkeld zodat ze alleen alle belangrijke informatie meekrijgen.

Benieuwd naar wat onze mannen en vrouwen nog meer te zeggen hebben over het al dan niet hebben van een gevoel voor mode, vriendschappen tussen mannen en vrouwen en goed kunnen luisteren, bekijk dan snel de video en stay tuned voor nog meer afleveringen!

Deze video is met dank aan het Doubletree by Hilton hotel in Amsterdam tot stand gekomen.

Ook benieuwd naar wat de koppels vinden van lichaamsbeharing, het ideale figuur en de keuze tussen een goed lichaam of mooi gezicht? Bekijk dan snel deze aflevering:

Reageer op artikel:
Mannen vs. Vrouwen: kunnen mannen en vrouwen oprécht vrienden zijn?
Sluiten