Renée
Renée | LinkedIn Entertainment 26 mei 2019

Dit is hoeveel een beautguru als Manny MUA op zijn bankrekening heeft staan

Weet je nog hoe beautyguru James Charles blij was dat influencers – de ‘minderheid’ – eindelijk een podium kregen bij het MET Gala? Ja? Mooi. Want geloof ons als we zeggen dat de dames en heren aan de top van de online beautywereld het echt niet zo slecht hebben als James Charles deed lijken. Deze keer kijken we naar het vermogen van Manny MUA die in een paar jaar tijd en succesvol merk van zichzelf maakte.

Ooit was hij bevriend met de groten (James Charles, Jeffree Star), daarna werd hij al snel een persona non grata. Manny MUA heeft de nodige schandalen meegemaakt, maar één ding is zeker: zijn bankrekening heeft er nooit onder geleden.

Het vermogen van Manny MUA

Met zo’n 5 miljoen abonnees op YouTube en 4,5 miljoen volgers op Instagram gaat het ondanks de schandalen erg goed met de zaken van Manny. Sinds 2015 timmert hij hard aan de influencerweg en dat loont, want hij heeft inmiddels een fijn vermogen voor zichzelf opgebouwd.

Vraag je je nu af wát de beste man dan ondertussen heeft verdiend? Als één van de eerste beauty boys op YouTube heeft hij niet alleen veel video’s eruit gepompt, maar ook mooie deals mogen tekenen. Zijn vermogen wordt op dit moment geschat op $1,1 miljoen. Omgerekend is dat €984.000. Niet slecht.

Hi guys 🙂👋🏻

146k Likes, 1,630 Comments – 🌙Manny Gutierrez (@mannymua733) on Instagram: “Hi guys 🙂👋🏻”

Wij zouden ook lachen met zo’n vermogen.

Het succes van Manny MUA

Het vermogen van Manny MUA is niet alleen maar te danken aan het feit dat hij één van de eerste mannen was die beauty deed op het internet. Nope, zoals we hierboven al vertelden heeft hij goede deals gesloten. Hij heeft krabbels gezet onder contracten met Jeffree Star Cosmetics (toen ze nog wél vrienden waren), OFRA Cosmetics en Makeup Geek.

Laten we niet vergeten dat zijn oogschaduw palette van het laatstgenoemde merk binnen no time uitverkocht was en dat het nog steeds moeilijk is om in je bezit te krijgen. De twee matte lipsticks en highlighters die hij met Jeffree maakte waren zelfs binnen 28 minuten (!) weg.

Daarnaast werkte hij voor Maybelline en richtte hij zijn eigen merk op: Lunar Beauty. Ongelofelijk knap voor iemand die nog ‘maar’ vier jaar bezig is in dit wereldje vol haat en nijd.

Dit is zijn populairste video tot nu toe:

WORLDS FIRST FOAM FOUNDATION! HIT OR MISS?!

Hey guys! Todays video is a weird one! Testing the worlds first foam foundation! Was it a hit or was it a miss? was it full or natural coverage? good for oily skin or dry skin? All answers will be solved in this foundation review video! I just had to buy 3 shades…

Reageer op artikel:
Dit is hoeveel een beautguru als Manny MUA op zijn bankrekening heeft staan
Sluiten