Mariah Carey komt met een speciale Christmas Special vol bekende sterren

We kennen haar natuurlijk als The Queen of Christmas: Mariah Carey. Ieder jaar stijgt ze weer in de hitlijsten naarmate kerst nadert en wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Ze verkocht meer dan 200 miljoen albums en had 19 nummer 1 singles en nu komt ze met een speciale Christmas Special naar Apple TV+. Wij vertellen je alles.

Het wordt een Special met een line-up vol sterren, met onder meer Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg en Tiffany Haddish.

Mariah Carey’s Christmas Special

Apple TV+ en Mariah Carey kondigen aan dat de feestdagen officieel aanbreken. Ze organiseren een unieke productie “Mariah Carey’s Magical Christmas Special”, die op vrijdag 4 december wereldwijd gelanceerd wordt op Apple TV+. En daar zien we niet alleen Mariah Carey, want ze heeft een heel arsenaal aan supersterren uitgenodigd. Denk aan Tiffany Haddish, Billy Eichner, Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland en Mykal-Michelle Harris.

En dat is nog niet alles, want ook haar kinderen Moroccan en Monroe verzorgen een gastoptreden. In de Special zien we hoe de kerstman geconfronteerd wordt met een crisis voor de feestdagen. Er is maar één persoon die de dag kan redden: Mariah Carey. Ze combineert muzikale optredens met dans en animaties en zo zorgt de Queen of Christmas voor een onvergetelijke kerst. De Christmas Special wordt geproduceerd door Mariah Carey, in samenwerking met Ian Stewart, Raj Kapoor en Ahley Adens. Ook BAFTA Award-winnaar Hamish Hamilton en Golden Globe-winnaar Roman Coppola werken mee.

Soundtrack

En Mariah zou the Queen of Christmas niet zijn als ze niet een geweldige soundtrack-single had geschreven. Haar nieuwe single “Oh Santa!” en bijbehorende videoclip zingt ze met Ariana Grande en Jennifer Hudson. Deze single is vanaf 4 december exclusief beschikbaar op Apple Music en vanaf 11 december op andere streamingplatforms.

De lancering van de Special wordt gevierd met een exclusief interview met Mariah Carey door Zane Lowe op 7 december. In dit interview stelt Mariah een persoonlijke playlist samen vol met haar favoriete kerstnummers. Ook praat ze over nieuwe muziek en haar recente memoires: The Meaning of Mariah Carey. Op 25 december verschijnt ze op Apple Music Hits voor een 6-uur durende Holiday Hits Special. Dat wordt een hele fijne kerst.

Reageer op artikel:
Mariah Carey komt met een speciale Christmas Special vol bekende sterren
Sluiten