Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Food 19 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Hebben: dit Baileys-achtige Chocolate & Peanut Cream likeur

Na de Baileys met aardbeiensmaak nog geen genoeg gekregen van aparte Baileys-smaken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Marks & Spencer komt namelijk met een ‘Chocolate & Peanut Cream’ likeur. Oké, het is geen echte Baileys, maar het heeft er aardig wat van weg.

‘Chocolate & Peanut Cream’ likeur

We houden van chocolade en we houden van pindakaas, dus één en één is twee. Marks & Spencer kent ons veel te goed. Alleen de combi klinkt ons al hemels in de oren:

Chocolate & Peanut Cream

Marks & Spencer beschrijft de fles zelf als “a delicous chocolate and peanut flavoured liqueur made with fresh dairy Irish cream“. Eigenlijk kunnen we dus wel stellen dat het drankje een vloeibare versie van Reese’s Peanut Butter Cups is.

Voor 8 pond per fles is ie’ van jou

Je kan de ‘Chocolate & Peanut Cream’ flessen alleen kopen in een setje van zes. Daar ben je dan 48 pond voor kwijt – oftewel 8 pond per fles. Omgerekend naar euro’s is dat iets meer dan 54 euro. Je kan de fles hier vinden. Vooralsnog zijn ze in de Nederlandse webshop nog niet te bestellen, maar we houden hoop. En anders is dit wel een hele goede reden om naar Engeland te gaan, vind je ook niet?

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hebben: dit Baileys-achtige Chocolate & Peanut Cream likeur
Sluiten