Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Video 21 okt 2019

Martini Time #3 – Wat is het domste dat jij en je beste vriend ooit hebben gedaan?

Met je beste vrienden deel je alles. De goede momenten en uiteraard ook de moeilijke momenten. Maar hoe goed kennen jullie elkaar eigenlijk écht en hoe zouden jullie je vriendschap omschrijven? Daar komen we achter in de nieuwe videoserie ‘Martini Time’.

Onderzoek van Martini toont aan dat we tegenwoordig meer online met onze vrienden communiceren dan offline en daar moet natuurlijk verandering in komen. Omdat Martini de kracht van vriendschappen hoog in het vaandel heeft staan, hebben zij Martini Time in het leven geroepen: quality time met je beste vrienden onder het genot van Martini Fiero.

Jij en je beste vrienden

Jij en je beste vrienden hebben vast en zeker enorm veel meegemaakt samen. Naast rustig jullie favoriete Netflix-serie op de bank kijken, hebben jullie ook genoeg domme dingen gedaan. Die ietwat domme acties zorgen natuurlijk weer voor eindeloze slappe lach. Wat is er nu leuker dan terugkijken op deze momenten?

Hoewel dit soort gesprekjes misschien vanzelfsprekend voelen voor jullie, zijn ze van groot belang. Tijdens deze intieme momenten kan je namelijk even écht jezelf zijn en als je het ons vraagt is niks belangrijker dan dat.

Hebben jullie al ontelbaar veel leuke, emotionele en hilarische momenten meegemaakt? Dan zijn jullie er vast van overtuigd dat jullie elkaar door en door kennen. Maar om daar zeker van te zijn, moet je eerst de juiste vragen stellen.

Martini Time

Daar is Martini het ook helemaal mee eens. Het merk wil het belang van face-to-face tijd met je vrienden laten zien. Daarom gaan zes beste vrienden onder het genot van een heerlijke Martini Fiero hun vriendschap eens onder de loop leggen. Elke aflevering stellen de koppels elkaar vragen over hun vriendschap en uit de antwoorden blijkt hoe goed ze elkaar nu écht kennen.

De vrienden bespreken de laatste keer dat ze keihard de slappe lach kregen, het domste dat ze ooit samen hebben gedaan én met welke celebrity de ander volgens hen zou willen daten. De antwoorden? Die zie je in de video.

YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Gaan jij en je vrienden binnenkort ook meedoen met ‘Martini Time’?

Reageer op artikel:
Martini Time #3 – Wat is het domste dat jij en je beste vriend ooit hebben gedaan?
Sluiten