Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Video 7 okt 2019

Martini Time #1 – Hoe eerlijk ben je écht tegen je beste vriend?

Met je beste vrienden deel je alles. De goede momenten en uiteraard ook de moeilijke momenten. Maar hoe goed kennen jullie elkaar eigenlijk écht en zijn jullie ook altijd eerlijk tegen elkaar? Daar komen we achter in de nieuwe videoserie ‘Martini Time’.

Onderzoek van Martini toont aan dat we tegenwoordig meer online met onze vrienden communiceren dan offline en daar moet natuurlijk verandering in komen. Omdat Martini de kracht van vriendschappen hoog in het vaandel heeft staan, hebben zij Martini Time in het leven geroepen: quality time met je beste vrienden onder het genot van Martini Fiero.

Jij en je beste vrienden

Jij en je beste vrienden hebben vast en zeker enorm veel meegemaakt samen. Denk aan het allereerste feestje waar jullie samen naartoe zijn gegaan of de hilarische situatie waarin jullie elkaar hebben leren kennen. Wat is er nu leuker dan samen terugkijken op al die avonturen, grappige situaties en emotionele momenten?

Hoewel dit soort gesprekjes misschien vanzelfsprekend voelen voor jullie, zijn ze van groot belang. Tijdens dit soort momenten kan je namelijk even écht jezelf zijn en als je het ons vraagt is niks belangrijker dan dat.

Hebben jullie al ontelbaar veel leuke, emotionele en hilarische avonturen meegemaakt? Dan zijn jullie er vast van overtuigd dat jullie elkaar door en door kennen. Maar om daar zeker van te zijn, moet je eerst de juiste vragen stellen.

Martini Time

Daar is Martini het ook helemaal mee eens. Het merk wil het belang van face-to-face tijd met je vrienden laten zien. Daarom gaan zes beste vrienden onder het genot van een heerlijke Martini Fiero hun vriendschap eens onder de loop leggen. Elke aflevering stellen de koppels elkaar vragen over hun vriendschap en uit de antwoorden blijkt hoe goed ze elkaar nu écht kennen.

De vrienden bespreken hoe ze elkaar hebben leren kennen, hoe hun eerste feestje samen eraan toeging en of ze ooit tegen elkaar gelogen hebben. De antwoorden? Die hoor je in de video.

Content Warning

No Description

Gaan jij en je vrienden binnenkort ook meedoen met ‘Martini Time’?

Reageer op artikel:
Martini Time #1 – Hoe eerlijk ben je écht tegen je beste vriend?
Sluiten