Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Video 14 okt 2019

Martini Time #2 – Wat is het lelijkste kledingstuk dat je beste vriend heeft?

Met je beste vrienden deel je alles. De goede momenten en uiteraard ook de moeilijke momenten. Maar hoe goed kennen jullie elkaar eigenlijk écht en hoe zouden jullie je vriendschap omschrijven? Daar komen we achter in de nieuwe videoserie ‘Martini Time’.

Onderzoek van Martini toont aan dat we tegenwoordig meer online met onze vrienden communiceren dan offline en daar moet natuurlijk verandering in komen. Omdat Martini de kracht van vriendschappen hoog in het vaandel heeft staan, hebben zij Martini Time in het leven geroepen: quality time met je beste vrienden onder het genot van Martini Fiero.

Jij en je beste vrienden

Jij en je beste vrienden hebben vast en zeker enorm veel meegemaakt samen. Jullie mening is ongezout en daarom geef je zonder moeite aan welk kledingstuk van je vrienden je stiekem afgrijselijk vindt. Ook op de vraag welke naam je beste vriend eigenlijk zou moeten hebben, geef je binnen no-time antwoord. Wat is er nu leuker dan samen jullie vriendschap eens goed te bespreken?

Hoewel dit soort gesprekjes misschien vanzelfsprekend voelen voor jullie, zijn ze van groot belang. Tijdens deze intieme momenten kan je namelijk even écht jezelf zijn en als je het ons vraagt is niks belangrijker dan dat.

Hebben jullie al ontelbaar veel leuke, emotionele en hilarische momenten meegemaakt? Dan zijn jullie er vast van overtuigd dat jullie elkaar door en door kennen. Maar om daar zeker van te zijn, moet je eerst de juiste vragen stellen.

Martini Time

Daar is Martini het ook helemaal mee eens. Het merk wil het belang van face-to-face tijd met je vrienden laten zien. Daarom gaan zes beste vrienden onder het genot van een heerlijke Martini Fiero hun vriendschap eens onder de loop leggen. Elke aflevering stellen de koppels elkaar vragen over hun vriendschap en uit de antwoorden blijkt hoe goed ze elkaar nu écht kennen.

De vrienden omschrijven hun vriendschappen, biechten op welke kleding ze afschuwelijk vinden van de ander én welke naam ze elkaar stiekem willen geven. De antwoorden? Die zie je in de video.

 

Durf toe te geven – Het lelijkste kledingstuk van je beste vriend

Hi lieve mensen, NSMBL is back met leuke video’s voor jullie! Tijdens Martini Time testen de heren van Yung Internet, Rob Black & Thijs Derks en de meiden van NSMBL hun vriendschap. Hoeveel weten zij (niet) over elkaar? Speel het spel gezellig mee en drink er een Martini Fiero bij!

 

Gaan jij en je vrienden binnenkort ook meedoen met ‘Martini Time’?

Reageer op artikel:
Martini Time #2 – Wat is het lelijkste kledingstuk dat je beste vriend heeft?
Sluiten