Holy Moly – Mary Kate Olsens huis staat te koop en het is prachtig

Mary-Kate Olsen kennen wij als deel van de Olsen twins, die in menig Hollywoodfilm schitterden. En bij zo’n glamorous-leventje, hoort ook een glamorous mansion. En geloof ons, die heeft ze en het staat nu te koop.

Upper East Side paleis

Het voormalige herenhuis van Mary-Kate Olsen en husband Olivier Sarkozy staat nu te koop. Het riante huis aan de Upper East Side in New York kost acht miljoen (!) dollar, maar dan ben je er nog niet. Want dit huis koop je namelijk niet ‘los’, maar samen met het huis ernaast. Zie het als de New Yorkse variant van een twee-onder-een-kap, een hele fancy versie. Voor zestien miljoen dollar is deze twee-onder-een-kap van jou, dat is omgerekend €14.106.797,-. Holy moly. 

TB

7,874 Likes, 95 Comments – Mary Kate Olsen (@marykateolsen__) on Instagram: “TB”

Het tweede huis

Van alles voorzien

Het kost wat centen, maar dan heb je ook wat. Dit paleisje in Manhattan is voorzien van vijf slaapkamers, authentieke openhaarden, dakramen, trappenhuizen en een privé terras. Swipe naar links in onderstaande Instagrampost om foto’s van het huis te bekijken.

Behind an exceptionally handsome façade with an ornamental Juliet balcony, this 5-story James Resnick designed masterpiece spans 4,200 square feet and is currently configured as a single-family 5-bed, 4.5-bath townhouse. Listed with @jasonhaber @niknooodle ? ___ #townhouse #eastvillage #nycrealestate #luxuryrealestate #nycrealestate #nyc #newyorkig #newyork #manhattan #warburgrealty #warburg #newlisting #newexclusive #justlisted #milliondollarlisting #realestate #balcony #masterpiece

98 Likes, 2 Comments – Warburg Realty (@warburgrealty) on Instagram: “Behind an exceptionally handsome façade with an ornamental Juliet balcony, this 5-story James…”

Het tweede huis is voorzien van maar liefst vijf openhaarden, een gigantische keuken en drie slaapkamers inclusief walk-in-closet. De Olsens staan bekent om hun gevoel voor stijl en dat laat deze mega mansion maar weer zien.

Mary kate Olsen huis
Bron: Sotheby’s Sotheby's
Mary kate Olsen huis
Bron: Sotheby’s Sotheby's
Mary kate Olsen huis
Bron: Sotheby’s Sotheby's

Meer foto’s van dit prachtige huis vind je hier.

Mega winst

Sarkozy kocht het huis in 2012 voor iets meer dan zes miljoen dollar en heeft er tot 2014 gewoond met Mary-Kate Olsen. Daarna verkocht hij het pand met vette winst aan kunstenaar Aaron Young en zijn vrouw. Olivier Sarkozy is een Franse bankier, handelen is zijn werk. Wij denken dat Mary-Kate en Olivier er daarom niet op achteruit zijn gegaan en zijn heel benieuwd is wat voor huis ze nu wonen.

Een kijkje in de prachtige villa van Kylie Jenner

People

Reageer op artikel:
Holy Moly – Mary Kate Olsens huis staat te koop en het is prachtig
Sluiten