Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 4 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Wil je – Deze spotgoedkope mascara gaat viral op TikTok omdat ‘ie zo goed is

De zoektocht naar de perfecte mascara lijkt soms wel eindeloos. Krijg je er grote wimpers van, dan is ‘ie vaak klonterig. En als het een smooth product is, dan zie je amper verschil. Gelukkig helpt TikTok ons een handje, want deze spotgoedkope mascara wordt flink gehyped op het platform.

De vrouwen die niet gezegend zijn met wimpers als Bambi moeten het toch hebben van een goede mascara. En die goede mascara ligt blijkbaar al jaren in de schappen, zonder dat je ‘m ooit opmerkte. Tot nu, want heel TikTok wordt overgenomen door dit product en de eindresultaten zijn bizar. Het beste aan alles? Dit product kost minder dan acht euries.

Heel TikTok is fan van de L’oréal Telescopic mascara

Grote kans dat de L’oréal Telescopic je nooit is opgevallen in de schappen. Dat is niet gek, want de verpakking is een stuk minder flashy dan we van de hedendaagse mascara’s gewend zijn. Nog geen enkele celebrity of beauty-guru hoorde we over dit product, maar op TikTok gaat het momenteel helemaal los. En terecht, want de resultaten zijn veelbelovend.

@kenziesheaward3

the BEST mascara #lorealtelescopic #fyp #levelup

♬ follow me – 🥂🌹Kaylanah🌹🥂

Het product komt in een simpele gouden tube en met een klein dun borsteltje. Als tienermeisje dachten we allemaal dat die mega borstels met toeters en bellen het beste waren, maar nu weten we beter. Wanneer je deze mascara in actie ziet valt je mond open.

@rachryp

duet me using this mascara #lorealtelescopic #telescopicmascara #lashes #WorldPeace #MusicLesson #Denim4all #fyp #fypchallenge #duet

♬ original sound – ray-o-sunshine☀️

L’oréal claimt dat deze mascara je wimpers met 60% (!) verlengt. Of dat zo is, dat weten we niet. Wat we wél weten is dat je wimpers aanzienlijk groter worden. Waar de meeste verlengende mascara’s je klonterige en crunchy wimpers geven, houdt deze je wimpers smooth.

Vergeet al die dure high-end mascara’s en gooi deze in je mandje bij de drogist. Voor minder dan de prijs van een pornstar martini heb jij straks wimpers als Bambi.

L’Oréal Paris Telescopic  – €7,90

Glamour US

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wil je – Deze spotgoedkope mascara gaat viral op TikTok omdat ‘ie zo goed is
Sluiten