Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 3 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Pinterest heeft deze mascara uitgeroepen tot de favoriet van afgelopen jaar

Het kiezen van een mascara is een gecompliceerde taak die men niet mag onderschatten. Nee maar even serieus, het is echt best lastig om te kiezen tussen al die verschillende merken. Gelukkig maakt Pinterest het ons een stukje makkelijker door de meest populaire mascara van 2018 te delen.

Lancôme’s Monsieur Big

Mocht je nog op zoek zijn naar de perfecte mascara om je nieuwe jaar goed mee te beginnen, zoek niet verder. De meest gezochte mascara van 2018 is namelijk Lancôme’s Monsieur Big Waterproof Mascara en dat snappen we volledig. De mascara is het meest gezocht én het meest gepinde product op de website van 2018 en dat is niet zonder reden.

Het beauty product is maar liefst 316 procent meer gezocht afgelopen jaar en mocht je denken dat je hier een fortuin aan kwijt bent, dan zit je fout. De mascara heeft namelijk een prijskaartje van maar 23 euro en daar hoef je ‘m niet voor te laten liggen natuurlijk.

De mascara

Dus, wat belooft die Mr. Big mascara nou precies? Mr. Big belooft de relatie te zijn die wél standhoudt, ondanks eventuele tranen en andere obstakels. De mascara zou 24 uur lang perfect zitten en twaalf keer meer volume geven aan je wimpers.

De borstel zorgt ervoor dat je de mascara goed kan opbouwen, afhankelijk van hoeveel volume je wil. Daarnaast geeft ‘ie geen klontjes en zijn touch-ups niet nodig. Niet verrassend dus, dat het product zo populair is.

Veel positieve reacties

De website van Lancôme staat, zoals al te verwachten was, ook helemaal vol met positieve reacties over de waterproof mascara.

Zo zeggen mensen dingen zoals: “This mascara is amazing for creating a HUGE set of lashes. Its really pigmented, the brush is huge and thick but it doesn’t clump and you can build it before it dries.”

Andere reacties zijn: “It’s actually great both on its own for a low maintenance face but with lashes that look so done, or if your going to town on your eyes this makes them look massive [sic].”

Al met al wel logisch dus, dat dit de meest populaire mascara van het afgelopen jaar was volgens Pinterest. Wij weten wel waar ons volgende salaris naartoe gaat.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

NSMBL test: is de Too Faced Better Than Sex mascara beter dan seks?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Pretty52

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Pinterest heeft deze mascara uitgeroepen tot de favoriet van afgelopen jaar
Sluiten