Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 14 jun 2019

7x de leukste tattoo’s om samen met je vader te zetten

Dit weekend is het alweer vaderdag en dat betekent dat je je pa even goed in het zonnetje gaat zetten. Zijn je vader en jij fan van tatoeages? Dan is het misschien een leuk idee om een bijzondere matching tattoo te zetten samen. NSMBL heeft een paar super leuke tattoo’s uitgezocht ter inspiratie.

De band die je met je vader hebt is natuurlijk mega bijzonder. Dus waarom niet samen een speciale tattoo zetten ter ere van deze relatie?

Matching tattoo’s met je vader

Tuurlijk, je kan je vader een cheesy kaartje sturen van Bruna ter ere van vaderdag, maar iets permanenters kan ook gewoon. Uiteindelijk is het namelijk wel je pa die je lampen voor de derde keer is komen vervangen en is hij er altijd voor je wanneer je vragen hebt.

Maar het zetten van een tattoo is geen kattenpis, dus het is wel belangrijk dat je (en je pa) hier zeker weten voor willen gaan. Maar mochten jullie de knoop hebben doorgehakt om samen een plaatje te zetten, is dat natuurlijk super leuk.

Er zijn uiteraard talloze leuke designs om te zetten, maar het kiezen van een passende voor jou en je pa is nog best lastig. Om je inspiratie aan te wakkeren, hebben we alvast een paar van onze favoriete matching tattoo’s op een rijtje gezet.

1. Dierenfamilie

2. Mini tattoo met veel betekenis

3. Jullie favoriete quote in morse

4. Iets minimalistisch

5. Ter ere van hem

6. Net even anders

7. Elkaars handschrift

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7x de leukste tattoo’s om samen met je vader te zetten
Sluiten