Renée
Renée | LinkedIn Love & Life 8 mei 2019

Deze persoonlijkheden zijn de beste matchmakers die je je kunt wensen

Vind je datingsapps slightly awkward en word je liever gekoppeld door je vriendinnen? Dan kun je vanaf nu de beste matchmaker gaan verzamelen, want als je vriendinnen met de volgende persoonlijkheden hebt, weet je zeker dat je hen kunt vertrouwen voor een blind date.

Ben je single and ready to mingle? Haal Tinder dan snel van je telefoon en schakel je vriendinnen als Dr. Love in. De volgende Myers-Briggs persoonlijkheden zijn van nature namelijk goede matchmakers.

INFJ: Advocaat

Deze persoonlijkheid is zeldzaam, dus wees nog zuiniger op je vriendin als dit haar persoonlijkheid is. De advocaat is een idealist die niets liever wil dan mensen bij elkaar brengen. Zelfs voor de liefde. De INFJ is misschien wel de meest natuurlijke matchmaker. Ze zien het goede in mensen, maar ook wat mensen met elkaar gemeen hebben. Hun hart zit op de goede plek, dus als zij je vertelt om op date te gaan, dan weet je dat het goed zit.

Lees ook: 8 tekenen dat je de kunst van het single zijn hebt begrepen

ENFJ: Protagonist

De protagonist houdt ervan als alle ogen op haar gericht zijn, maar haak niet meteen af. Voor de liefde maakt ze een uitzondering. Ze voelt namelijk als geen ander emoties van anderen aan en weten hoe ze charmant moet zijn. Hun instinct klopt, waardoor ze een goede matchmaker is. Ze weet namelijk de juiste persoon aan jou te koppelen op basis van die emoties. Jij krijgt van haar absoluut geen oppervlakkige date. Nee, ze zorgt ervoor dat je iemand vindt waarmee je klikt op een dieper niveau.

ISFJ: Verdediger

Wederom een unieke persoonlijkheid: de verdediger. Deze vriendin is empathisch en bijzonder beschermend voor haar familie en vrienden. Voor jou gaat ze door het vuur en ze heeft de beste bedoelingen. De verdediger voelt bijna alsof het haar missie is om jou gelukkig te maken. Ze is super geschikt om de perfecte match voor jou te vinden, omdat ze precies weet wat je nodig hebt zonder dat je er maar iets over hoeft te zeggen.

ESFJ: Consul

Een consul als vriendin hebben betekent dat ze matchmaker speelt zonder dat ze het doorheeft. Waarom? Omdat ze het enorm belangrijk vindt dat jij gelukkig bent, met of zonder partner. Als jij op zoek bent naar de liefde helpt ze je daarom zo goed als ze kan. Door haar fijne persoonlijkheid en grote sociale kring kent ze namelijk altijd wel iemand die 1. geschikt is voor jou en bij je past en 2. vrijgezel is. Voor je het weet heb je een date in je agenda staan.

Lees ook: Dit is waarom je altijd een beetje single moet zijn in je relatie

Reageer op artikel:
Deze persoonlijkheden zijn de beste matchmakers die je je kunt wensen
Sluiten