Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 21 december 2018

Handig: deze matchmaker bepaalt of jij een workaholic of levensgenieter bent

Ben jij het type dat het liefst veertien uur per dag werkt? Of misschien juist het type dat het liefst ieder jaar een verre reis maakt? Er zijn ontelbaar veel verschillende persoonlijkheden, met allemaal verschillende behoeften. Om erachter te komen wat voor type persoon jij bent, maakten wij samen met Interpolis een leuke matchmaker.

Steeds meer mensen krijgen een burn-out

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat veel mensen tegenwoordig last krijgen van stress of burn-outs. Met de drukke en snelle wereld waar we tegenwoordig in leven, is het makkelijk jezelf hierin te verliezen, resulterend in een burn-out. Waar hierin vaak de fout wordt gemaakt, is dat mentale klachten minder snel worden gezien als ‘ziek zijn’ dan fysieke klachten. Een gebroken been kun je immers zien – een burn-out is een stuk minder duidelijk. En dit terwijl een burn-out net zo goed de juiste behandeling vergt.

Matchmaker: hoe ga jij door het leven?

Ook zorgverzekeraar Interpolis is zich bewust van het feit dat veel millennials burn-out klachten krijgen. Daarom zetten ze zich naast fysieke klachten, ook in voor mentale problemen. Met het behulp van verschillende programma’s wil de verzekeraar millennials handvatten bieden om burn-outklachten te voorkomen. Zo richten ze zich onder andere op het verminderen van telefoongebruik én het verbeteren van slaap. Want wees eerlijk, ook jij mag wel een keertje of twee (of vier, of achttien) minder op je telefoon kijken, en de kans dat je minimaal acht uur slaapt is ook niet heel groot.

We hebben een handige matchmaker ontwikkeld waarmee je er op een leuke manier achter kunt komen wat voor type persoon bent, en hoe je door het leven gaat. Benieuwd of je een  workaholic, fitgirl, levensgenieter of avonturier bent? Doe de test hieronder.


In samenwerking met Interpolis

Reageer op artikel:
Handig: deze matchmaker bepaalt of jij een workaholic of levensgenieter bent
Sluiten