Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 18 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Maak kennis met de intens populaire Máxima-actrice Delfina Chaves

20 april is het zo ver: dan is de Videoland Original Máxima te streamen. De serie over onze royals is al lang geleden aangekondigd en heeft sinds de eerste teaser al veel interesse gewerkt in binnen-en buitenland. Wim-Lex, gespeeld door Martijn Lakemeier, ken je waarschijnlijk wel uit Lover of Loser of Oorlogswinter. Maar Delfina Chaves? Die is nog redelijk nieuw voor ons.

Wie is Delfina Chaves?

Delfina is op 19 februari 1996 geboren, momenteel is ze dus 28 jaar. Ze komt ook echt uit Argentinië, uit de stad Lobos. In Nederland is ze dan nog relatief onbekend, maar in Latijns-Amerika is het dan ook een echte ster. Op Instagram heeft ze al meer dan 1.2 miljoen volgers en ook is ze al te zien in Argentijnse series op HBO en Netflix.

En nu gaat ze dus de rol van Argentijns trots (Máxima dus) vertolken. Lekker rolletje wel. En als je haar ziet in de trailer dan snap je wel waarom ze haar hebben gekozen. Bekijk ‘m hieronder:

Martijn en Delfina zijn verliefd (ja echt!)

Fun fact: de vonk tussen de ‘Willem-Alexander en Máxima’ is tijdens het filmen overgeslagen. “Tijdens het werken hadden we altijd veel plezier”, vertelde Delfina een aantal weken gelezen aan RTL Boulevard. „Het was een lang avontuur en hard werken. Ik heb het gevoel dat we elkaar goed gezelschap hebben gehouden. En ja, er is een chemie tussen ons.”

Wij kunnen niet wachten tot we eindelijk een beetje onze The Crown-verslaving (dat nu helaas afgelopen is) een beetje op kunnen vullen met Máxima. Of nou ja.. die hele soap rondom de ‘verdwijning’ van Kate Middleton houdt ons ook wel bezig.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.