Alex Ebbers
Alex Ebbers Food 8 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

McDonald’s geeft een Bling Mac ring weg ter waarde van 12.500 dollar

Gisteren schreven we al over de Grand Big Mac, de extra grote burger waar McDonald’s mee uitkomt ter ere van het 50-jarig bestaan van de Big Mac. Nu blijkt dat McDonald’s het daar niet bij laat.

Bling Mac

Om de verjaardag van ‘s werelds meest geliefde hamburger nog even iets specialer te maken geeft McDonald’s aan één trouwe fan een ring weg ter waarde van een whopping 12.500 dollar. De ‘Bling Mac’ bestaat uit meerdere losse ringen, die allemaal weer beplakt zijn met verschillende soorten diamanten. De megaring zal worden weggegeven aan de trouwste fan van de Big Mac, door middel van een winactie op Twitter. En dat kon natuurlijk niet zonder toepasselijke, loei-Amerikaanse video:

Willik!

Hoe je in het bezit kunt komen van de Bling Mac? Via een Tweet met de hashtag #BlingMacContest naar @McDonalds. In de Tweet doe je een liefdesgelofte aan de Big Mac, waarna McDonald’s de beste uitkiest. Degene met de meest grappige en romantische Tweet zal de gelukkige eigenaar van de Bling Mac worden.

teen vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
McDonald’s geeft een Bling Mac ring weg ter waarde van 12.500 dollar
Sluiten