Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Food 3 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Met de McDonald’s Cadeau Kalender maak je kans op de McSneaker en dat wil je

Het is bijna kerst. Dat betekent avonden vol met lekkere etentjes, een gezellige sfeer en natuurlijk cadeaus. Die cadeaus krijg je deze maand ook van McDonald’s, want gisteren is de McDonald’s Cadeau Kalender van start gegaan.

En wie wil er nou geen cadeaus van McDonald’s? Het is gelukkig december en dat betekent dat we nog niet bezig zijn met onze goede voornemens. Grijp je kans.

Aftellen tot kerst

Natuurlijk telt McDonald’s ook dit jaar, op een feestelijke wijze, de dagen tot kerstmis af met haar gasten. Met de populaire Cadeau Kalender in de McDonald’s app kunnen gasten kortingscoupons en mooie prijzen winnen. Zo zitten er dit jaar een aantal zeer gewilde McDonalds producten en hebbedingen in de kalender.

Dat is nog niet alles. Dit jaar is er ook een speciale Hidden Cadeau Kalender, waar nog meer spectaculaire cadeaus in zitten. In de Hidden Cadeau Kalender kun je van 2 tot en met 23 december kans maken op geweldige cadeaus.

Big Macs eten in New York

De Hidden Cadeau Kalender maakt het mogelijk om een Playstation Pro 4, een digitale camera of het eten van een Big Mac in New York te winnen. OMG. Als je de clues in de McDonald’s app volgt kom je er vanzelf. Nog meer goed nieuws: je maakt elke dag opnieuw kans op mooie prijzen.

McSneaker

Naast de spectaculaire prijzen die we eerder al noemden, maak je dit jaar ook kans op de meest exclusieve sneaker van Nederland: de McSneaker. Eerder kwam McDonalds al met een exclusieve kledinglijn, maar nu zijn de sneakers aan de beurt.

Deze sneakers zijn ontworpen door Vijz Bespokes, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van unieke custom made sneakers. Voor deze gelegenheid hebben ze speciaal voor McDonald’s de McSneaker ontworpen.

mcdonalds
Bron: © McDonald’s, ontworpen door Vijz Bespokes,

Mocht je de gelukkige zijn, dan wordt de McSneaker helemaal naar jouw voet en schoenmaat gecreëerd, zodat je supercool geschoeid het nieuwe jaar kunt binnenstappen. Waar wacht je nog op? Open je McDonalds app en pak je cadeautjes maar uit.

Lees ook: McDonald’s verkoopt nu vegetarische McNuggets dus trommel je vrienden maar op

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Met de McDonald’s Cadeau Kalender maak je kans op de McSneaker en dat wil je
Sluiten