Gina Koninkx
Gina Koninkx Fashion 16 sep 2019

De McDonald’s premium kledingcollectie is fantastisch en wij mogen een paar exclusieve items weggeven

Markeer aanstaande donderdag 19 september maar in je agenda want jij en je vriendinnen gaan die dag hoe dan ook McDonald’s bestellen. Als je op die dag – McDelivery Day genaamd – via Uber Eats een bestelling plaatst, heb je de kans dat jouw bezorger met een extra verrassing voor de deur staat: een item uit de McDelivery Night In Collection. En geloof ons. Dat wil je.

McDonald’s heeft een aantal premium musthaves ontworpen en ja – die wil je hebben. De items zijn eenmalig op donderdag 19 september beschikbaar dus als jij zo’n tof item wil bemachtigen, wordt het tijd om donderdag een eet-date in te plannen bij jou thuis.

McDelivery Night In Collection

Dit is ‘m dan. Een deel van de collectie waar het om gaat. Op de site vind je nog meer premium items. Elk product is hartstikke herkenbaar van de McDonald’s en wie wil er nou niet met een Big Mac op haar sokken rondlopen?

De voorwaarden

Wat moet je daarvoor doen? Als je op 19 september een bestelling plaatst via Uber Eats van minimaal 20 euro maak je kans op een extra verrassing bij je bezorging: een item uit de McDelivery Night In Collection. Hier lees je welke McDonald’s filialen met McDelivery meedoen aan de actie.

Wil jij winnen?

Wil jij je kansen vergroten om een item uit de collectie te kunnen bemachtigen? Wij mogen een paar items weggeven uit deze collectie. Reageer onder deze post op Facebook om kans te maken op een item uit de collectie. De winnaars worden vrijdag bekend gemaakt.

Reageer op artikel:
De McDonald’s premium kledingcollectie is fantastisch en wij mogen een paar exclusieve items weggeven
Sluiten