McDonald’s komt met het ultieme after Koningsdag kater shirt en jij will’em

Koningsdag staat voor de deur en dat betekent dat het morgen in heel Nederland groot feest is. Misschien bezoek je een festival of trek je met vrienden de stad in. Wat Koningsdag ook betekent, is dat je de dag erna een kater hebt waar je u tegen zegt. En dan komt dit kater shirt perfect van pas, McDonald’s weet wat we willen.

Morgen is het zover, dan staan we met onze vrienden – en veel alcohol – gezellig te proosten op de verjaardag van WimLex. Het feest wordt elk jaar weer groots gevierd en the day after heeft heel Holland massaal een kater. Gelukkig heeft McDonald’s onze gebeden verhoord en komen ze met een shirt dat wij moeten hebben komende zondag.

McDonald’s after Koningsdag kater shirt

Waar wij ons voorbereiden op 27 april, bereidt de Mac zich voor op 28 april. Want waar ga je anders heen als je een knaller van een kater hebt en zin hebt in een vette hap? Niets is beter dan een Big Mac menu of een Veggie McChicken naar binnenduwen op de – extra – brakke zondag. De ultieme cheatmeal, die dan niet meer als cheaten voelt, maar als eerste levensbehoefte.

Toch is er iets speciaals aan jouw McDonald’s-bezoek op 28 april, want die dag verruil jij jouw brakke outfit voor hét ultieme kater shirt. McDonald’s lanceert namelijk een speciaal ‘out of order‘ shirt voor iedereen die precies niks gaat uitvoeren die dag.

Ga jij op Koningsdag vol gas? Dan wil jij dit exclusieve Day After uitbrak-shirt niet missen! Vertel in de comments waarom jij moet winnen 👇 #GekOpDeMac #TheDayAfter

2,074 Likes, 729 Comments – McDonald’s Nederland (@mcdonaldsnl) on Instagram: “Ga jij op Koningsdag vol gas? Dan wil jij dit exclusieve Day After uitbrak-shirt niet missen!…”

Benieuwd hoe je dit pareltje bemachtigt? Het enige wat je hoeft te doen is McDonald’s een dm te sturen – Facebook of Instagram – waarom jij dit shirt zo hard nodig hebt en wie weet shine jij zondag in dit collectors item.

Reageer op artikel:
McDonald’s komt met het ultieme after Koningsdag kater shirt en jij will’em
Sluiten