Alex Ebbers
Alex Ebbers Food 27 feb 2018

McDonald’s komt nu met DE remedie tegen katers – de Mega ShareBox

Wij hebben best wel vaak een kater. Vaker, eigenlijk, dan we toe willen geven. En als het weer eens zo ver is, is er maar één ding wat helpt: het hele menu van McDonald’s opeten. McDonald’s in Nieuw Zeeland weet hoe dat voelt en kwam daarom speciaal voor haar katerige klanten met een Mega ShareBox.

McDonald’s Mega ShareBox

Oké, misschien is de box niet ‘speciaal’ voor ons, maar de kans zit er dik in dat hij voornamelijk door mensen met een kater wordt besteld. De box kost 40 dollar en bestaat uit twee Big Macs, twee McChickens, twee Cheeseburgers, vier medium patat, vier medium frisdrank en vier Sundaes. In totaal krijg je dus voor veertig ekkies, achttien keer Maccie-heerlijkheid. Om te delen – waarvoor de box bedoeld is – of om gewoon lekker zelf op te eten, zoals wij zouden doen.
McDonald's Mega ShareBox

Mag het wat minder?

Voor wie de Mega ShareBox wat veel van het goede is, komt de Mac ook met een iets kleinere box voor 30 dollar. De Legends ShareBox bevat twee Big Macs, één McChicken, één Filet-o-Fish, één keer 6 stuks McNuggets, twee medium patat, twee kleine patat en vier medium frisdrank. En voor de echt ‘kleine’ eter is er nog de Classic ShareBox: één Big Mac, één cheeseburger, één Quarter Pounder, één McChicken, twee kleine patat, twee medium patat, twee kleine frisdrank en twee medium frisdrank.

Hierrr ermee

Helaas voor ons is de box (nog) niet in Nederland te bestellen. Maar op zich hoeft dat natuurlijk geen probleem te zijn. Aangezien je tegenwoordig ook lekker vanuit je bed Maccie kunt bestellen, kun je de box net zo goed zelf samenstellen.

lad bible

Reageer op artikel:
McDonald’s komt nu met DE remedie tegen katers – de Mega ShareBox
Sluiten