Alex Ebbers
Alex Ebbers Food 19 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

McDonald’s heeft een nieuwe vegetarische burger met een verrassende saus

Houd je van een lekkere burger op z’n tijd, maar ben je geen (grote) vlees-eter? Dan hebben we goed nieuws voor je. McDonald’s heeft namelijk een nieuwe burger geïntroduceerd. En bij de naam alleen al loopt het water je in de mond.

McDonald’s heeft meerdere heerlijke vleesloze burgers in het assortiment. Toch worden we van deze nieuwe wel héél enthousiast. Waarom? Hij bevat honingmosterdsaus. Ja, dat lees je goed. De nieuwste vegetarische burger van McDonald’s bevat de allerlekkerste saus der sauzen: honingmosterd. Sta je al op het punt naar een filiaal te rennen? Wees er dan snel bij, want hij is maar tijdelijk beschikbaar.

Iedereen weet hoe belangrijk het is om vlees eten af en toe een dagje te skippen. Niet alleen voor je eigen lichaam, maar natuurlijk vooral voor de diertjes en de planeet is het goed om minder vlees te eten. Toch kunnen we ons goed voorstellen dat je af en toe trek hebt in een lekkere burger. Gelukkig kun je dankzij de heerlijke vegetarische burgers van McDonald’s zonder schuldgevoel toegeven aan je cravings.

De nieuwe, tijdelijke veggie burger van McDonald’s

Naast deze nieuwe heerlijke veggie burger met honingmosterdsaus biedt McDonald’s al langer veggie burgers aan, zoals de Veggie Homestyle Crispy Chicken en de Veggie McChicken. Sta je al in de startblokken om een sprintje naar het dichtstbijzijnde restaurant te trekken? Snappen we. De Veggie Homestyle Crispy Chicken Honey Mustard burger is vanaf 5 februari tot en met 25 maart beschikbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
McDonald’s heeft een nieuwe vegetarische burger met een verrassende saus
Sluiten