Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Food 20 okt 2020

Hold your horses – McDonald’s komt met een vegetarische McKroket

Fans van de iconische McKroket kunnen hun hart gerust ophalen: de Nederlandse burger is er nu ook in een vegetarische variant. McDonald’s komt na vegetarische McNuggets nu ook met een vegetarische McKroket en dat is goed nieuws. De vegetarische McKroket is tijdelijk aan het menu van McDonald’s toegevoegd. En dat willen wij natuurlijk proeven.

De Veggie McKroket is vanaf vandaag tot en met 23 november verkrijgbaar in de Nederlandse McDonald’s-vestigingen.

Vegetarische McKroket bij McDonald’s

De McKroket is natuurlijk sowieso een unieke burger, omdat deze alleen in Nederland verkrijgbaar is. De nieuwe vegetarische variant maakt hem nog unieker. Het is de enige 100% Nederlandse en 100% vegetarische McDonald’s-burger ter wereld. En dat is een goede reden om naar je dichtstbijzijnde McDonald’s te rennen voor een hap uit deze nieuwe McKroket.

De Veggie McKroket is bereid met vegetarisch draadjesvlees, een vleesvervanger op basis van eiwit met een beetje peterselie. De burger wordt met dezelfde heerlijke saus, knapperig korst en hetzelfde zachte broodje geserveerd als de originele McKroket. Net zo kroketterig, maar dan vegetarisch. En dat wil je.

mcdonald's mckroket

Eerste rundvleesburger

Met de Veggie McKroket introduceert McDonald’s Nederland voor het eerste een Veggie-variant van een rundvleesburger. Maar het is natuurlijk niet de eerste snack zonder vlees. Sinds begin 2019 heeft McDonald’s al vijf vegetarische producten geïntroduceerd op het menu. Daarmee zet de fastfoodketen stappen naar een menu voor iedereen.

Zo konden we al kennis maken met de Veggie McNuggets en de Veggie McChicken. Nu komt daar de iconische Veggie McKroket bij. Voor wie echt helemaal niet meer kan wachten: de Veggie McKroket is vanaf vandaag tot en met 23 november verkrijgbaar in de Nederlandse McDonalds-vestigingen. Onder de huidige maatregelen is dat via de McDrive, McDelivery en Take-Out. Wij gaan direct bestellen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hold your horses – McDonald’s komt met een vegetarische McKroket
Sluiten