Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Food 1 okt 2019

McDonald’s verkoopt nu vegetarische McNuggets dus trommel je vrienden maar op

Toen je vanmorgen opstond dat je misschien dat dit een gewone dinsdag was. Maar nee, McDonald’s is hier om je dag te maken. Vandaag – uitgerekend op World Vegetarian Day – worden er voor het eerst vegetarische McNuggets in het vet gegooid, waardoor je vanaf nu even niet meer voor de real deal hoeft te gaan.

Trommel je vrienden op voor een heerlijke lunch of juist een spetterend diner bij McDonald’s vanavond, want die veggie nuggets wil je natuurlijk uitproberen.

De vegetarische McNuggets van McDonald’s

De mensen achter de twee gouden bogen hadden geen betere dag kunnen verzinnen om een vega variant van hun lekkere McNuggets te lanceren. Je weet maar nooit wanneer je inééns zin hebt in dit heerlijke hapje en of je nu vegetarisch eet of niet, het is echt super dat je nu voor de veggie nuggets kunt kiezen.

En maak je geen zorgen, de smaak schijnt minstens zo lekker te zijn én de nuggets zijn krokant zoals je gewend bent. De vega McNuggets zijn gemaakt van zuivel, zeewier en plantaardige vezels. Niet vegan dus, maar wel vrij van vlees.

Wij zeggen: een stap in de goede richting. Wees er wel snel bij, want voor nu zijn de veggie nuggets tot en met 4 november verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit 6, 9 of 20 nuggets en wij zouden lekker voor de 20 gaan.

Dit artikel verscheen eerder op ons zusje Beautify.nl.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Beautify

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
McDonald’s verkoopt nu vegetarische McNuggets dus trommel je vrienden maar op
Sluiten