Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Food 2 sep 2020

McNuggets lover? McDonalds lanceert tijdelijk 2 nieuwe smaken van je favoriete snack

Het iconische vierkante doosje met McNuggets is geen vreemde van ons. Normaliter vari├źren we qua smaak vooral met de sauzen, maar nu komt McDonalds ook met nieuwe McNuggets. De Spicy Chicken McNuggets en Veggie Nuggets zijn tijdelijk aan het menu van McDonalds toegevoegd. En dat willen we natuurlijk proeven.

De nieuwe McNuggets zijn vanaf vandaag tot en met 5 oktober verkrijgbaar in de Nederlandse McDonalds-vestigingen.

Nieuwe smaken McNuggets

Naast de klassieke variant kun je vanaf vandaag de Spicy Chicken McNuggets en de Veggie McNuggets bestellen. En dat betekent dat spicy lovers hun hart op kunnen halen, want de McNuggets worden op smaak gebracht met cayennepeper ├ęn jalape├▒o pepers.

De Veggie McNuggets zijn – zoals ze naam al zegt – 100% vegetarisch en worden gemaakt van zuivel en natuurlijke vezels. Ze zijn natuurlijk wel net zo knapperig als de klassieke McNuggets. Heb je al trek gekregen? De nieuwe smaken zijn vanaf vandaag al verkrijgbaar en blijven beschikbaar tot 5 oktober. En wie weet worden ze – na succes – wel toegevoegd aan het blijvende assortiment.

mcdonalds nuggets
McDonalds

McNuggets-merchandise

Het is niet de eerste keer dat McDonalds een vegetarische variant van de McNuggets lanceert. In oktober 2019 lanceerde de fastfoodketen ter ere van World Vegetarian Day ook al vegetarische McNuggets. Helaas waren deze ook beperkt beschikbaar en waren ze in november 2019 alweer uit het assortiment. Nu zijn ze terug en we denken beter dan ooit.

Om dit heuglijke nieuws te vieren (en om de geliefde Nuggets in het zonnetje te zetten) ontwikkelde McDonalds ook nog eens een paar McNuggets-games. Drie speciale games met verschillende smaken in de hoofdrol werden ontwikkeld voor de McDonalds-app. En om het extra competitief te maken kun je met de games geweldige McNuggets-merchandise winnen. Wie wil dat nou niet? Trommel je vrienden maar op voor een lekkere lunch of diner bij McDonalds, natuurlijk in je nieuwe McNuggets outfit.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
McNuggets lover? McDonalds lanceert tijdelijk 2 nieuwe smaken van je favoriete snack
Sluiten