Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 25 jan 2020

That is so fetch – Mean Girls keert terug op het witte doek en wij zijn obsessed

Goed nieuws, want onze favoriete film Mean Girls uit 2004 komt terug op het witte doek. En dat is totally fetch. Helaas is het geen vervolg op het originele verhaal, maar een verfilming van de Mean Girls musical uit 2018. Hoe dan ook, wij kunnen niet wachten.

Regina, Gretchen en Karen, oftewel The Plastics, zijn officieel terug op het witte doek. Wij vertellen je alles over de nieuwe film.

Nieuwe Mean Girls film

Paramount Pictures werkt samen met Tina Fey, die het scenario van Mean Girls schreef én in de film speelde, aan een nieuwe film. De nieuwe Mean Girls is gebaseerd op de gelijknamige musical uit 2018. Dat betekent dat er, net als in La La Land, in wordt gezongen en gedanst. Natuurlijk speelt de film zich wel in dezelfde setting op North Shore High af. Kennen we het verhaal nog?

Cady Heron (Lindsay Lohan) verhuist naar een buitenwijk van Chicago en komt op North Shore High terecht. Daar ontmoet ze The Plastics, bestaande uit Regina George, Gretchen Wieners (so fetch) en Karen Smith. Wat volgt is een verhaal om van te smullen met one-liners als “on wednesdays we wear pink” en “so fetch”. Kortom, de komst van een nieuwe film is goed nieuws.

mean girls reünie
Mean Girls

Mean Girls musical

De Mean Girls musical was een grote hit sinds de première op Broadway in 2018. De musical is gebaseerd op het originele verhaal en werd ook geproduceerd door Tina Fey. En nu is het tijd voor een verfilming van de musical, snap je het nog?

Tina Fey is in ieder geval heel blij om aan de nieuwe film te kunnen werken: “I’m very excited to bring Mean Girls back to the big screen. It’s been incredibly gratifying to see how much the movie and the musical have meant to audiences. I’ve spent 16 years with these characters now. They are my Marvel Universe and I love them dearly.”

Can’t wait.

Vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
That is so fetch – Mean Girls keert terug op het witte doek en wij zijn obsessed
Sluiten