- -
- - Beauty 12 jul 2018

Hoe deze mee-eters verwijderd worden is echt niet normaal

Mee-eters zijn kut. Meer kunnen we er niet van maken. Die puntjes op je huid zijn lastig te behandelen. Daarom viel ons oog ook vrij snel op deze manier van behandelen. Let wel op, als je net gegeten hebt, moet je dit misschien niet bekijken.

Mee-eters behandelen

Als je lyrisch wordt van video’s waarin puistjes worden uitgeknepen, of van die strips tegen je poriën, lees dan snel verder. In beautyland is zojuist een nieuwe methode opgedoken, die je zou helpen met het verwijderen van mee-eters. Een beetje een vieze methode, maar het werkt wel.

Hoe het werkt

De methode die gebruikt wordt om mee-eters te verwijderen, noemt men ‘gritting’. Hoe het in zijn werk gaat? De eerste stap is dat je je gezicht moet wassen met een reinigingsmiddel op basis van olie. Daarna breng je een kleimasker aan. Tot dusver klinkt het nog niet zo naar, toch?

Daarna was je je gezicht opnieuw met het reinigingsmiddel op oliebasis en neem je je tijd even om het product goed in de huid te masseren. Het klei trekt op dat moment alle viezigheid en olie uit je gezicht. Dus wanneer je je gezicht nogmaals wast, zal je je mee-eters te zien krijgen, omdat ze uit je huid getrokken worden. Mensen die de methode probeerden, veegden hun mee-eters op hun handen uit om te bekijken hoe ze eruitzien. Gat-ver-damme.

Ook al ziet het er mega ranzig uit, en gaan we bijna over onze nek bij het zien van deze foto’s, ziet het er dus wel naar uit dat dit echt werkt. Misschien dan toch het proberen waard?

Doei, mee-eters: DIY neusstrips met maar twee ingrediënten

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Hoe deze mee-eters verwijderd worden is echt niet normaal
Sluiten