Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 25 okt 2018

De meest opgeslagen Airbnb-huizen komen rechtstreeks uit een sprookje

Hoewel de dienst behoorlijk onder vuur ligt, blijft Airbnb in veel gevallen een mooie manier om op vakantie te gaan. Je hebt je eigen stekje en het is vaak nog hartstikke betaalbaar ook.

Nu heeft de Engelse tak van de home sharing-website de meest opgeslagen huizen bekendgemaakt. En ja, we begrijpen wel waarom dit de top 10 is geworden. Extra leuk: ze zijn vrijwel allemaal binnen Europa. Ja, dat betekent dat je in theorie nú een ticket kunt boeken en morgen met je bips in een van de meest gewilde huizen kunt zitten. Just saying.

1. Lussuoso, Lombardije, Italië

De nummer één van dit lijstje is een 6 kamer appartement in Italië. Je krijgt er een tennisbaan, zwembad en bowlingbaan bij, maar we gokken dat vooral dit uitzicht ervoor zorgt dat het appartement op nummer een staat.

2. Hector Cave House, Santorini, Griekenland

Denk je even in dat je met een glas champagne in dit zwembad van het uitzicht ligt te genieten. Dat. Is. Leven. Leuk feitje: van origine werd deze locatie gebruikt om wijn in op te slaan.

opgeslagen airbnb-huizen

3. Charming House,Aquitanië, Frankrijk

Dit enorm schattige huisje ligt aan een bos én een strand. Hoe leuk zou het zijn om hier met je vrienden een weekend in te verblijven?

4. Old Smock Windmill, Kent, Engeland

Heel veel romantischer dan dit huis wordt het niet. Het hele huis zou rechtstreeks uit een vakantiecatalogus kunnen komen. Het wordt wel oppassen met kaarsjes.

5. Private 3 Bed Riad, Marrakech, Marokko

In  de buurt van deze Airbnb zijn verschillende restaurantjes te vinden, maar we kunnen ons voorstellen dat je liever de hele dag in dit enorm schattige zwembadje rondhangt. De woning zit vol schattige chillplekjes, wat het ideaal maakt voor een vriendenvakantie.

6. Romantic Cabana, Armenia, Colombia

Als Colombia nog niet op je bucketlist stond, staat dat het na het zien van dit huis wel. Het wordt omringd door prachtige planten. Perfect om helemaal tot rust te komen.

7. La Salentina, Salento, Italië

Nog zo’n huis met een fantastisch uitzicht over de zee. Het appartement is extreem betaalbaar én je kunt er met z’n negenen in. Boeken maar!

8. Art-filled Loft, Edinburgh, Engeland

Kunstliefhebbers zullen dit appartement waarschijnlijk fantastisch vinden. Je wordt omringd door schilderijen en hebt de keuze uit honderden verschillende boeken. Enige dingetje: je slaapt in een muur. Moet je tegen kunnen.

9. Luxurious Stone Villa, Chania, Kreta

Voel je de behoefte om letterlijk in een grot te slapen? Dan is dit appartement in Kreta iets voor jou. Niet alleen is het interieur prachtig, het balkonnetje is ook te schattig voor woorden.

10. Trullo Aromatic Green, Apulië, Italië

Dit mooie huisje wordt omringd door honderden olijfbomen en ligt op tien minuten van de kust. Je kunt er met z’n vieren in…  did anyone say double date?

De populairste Airbnb-huizen in 2017 zijn zó mooi en wij willen er NU heen

Countryliving

Reageer op artikel:
De meest opgeslagen Airbnb-huizen komen rechtstreeks uit een sprookje
Sluiten