Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 12 jan 2018

Dit was de populairste mascara op Pinterest in 2017

De zoektocht naar de beste mascara is voor veel vrouwen een oneindige. Met zo veel opties is het bijna onmogelijk de perfecte mascara te vinden. En als we hem dan eenmaal gevonden hebben, laten we hem ook nooit meer gaan. Eigenlijk net zoals met mannen, als je het zo zegt.

De beste mascara volgens Pinterest

Voor wie nog steeds op zoek is naar haar perfecte mascara, zoek niet langer. Als we Pinterest mogen geloven is de ‘Better Than Sex’ mascara van Too Faced namelijk waar we met z’n allen al zo lang naar op zoek zijn. De mascara is inmiddels meer dan 61.000 keer gedeeld op het platform, en met een reden. De resultaten zijn namelijk serieus indrukwekkend:


Gelukkig zijn er dupes

Mocht je 23 euro voor een mascara nou wat aan de hoge kant vinden, is bestaat er gelukkig een prima dupe. De L’Oréal Paris Paradise geeft namelijk ook fantastisch resultaat, voor de iets vriendelijkere prijs van 9,74 euro.


Zo, de perfecte mascara hebben we nu dus gevonden. Maar hoe haal je hier nou het allerbeste uit? Dat lees je in dit artikel.

glamour

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit was de populairste mascara op Pinterest in 2017
Sluiten