Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 11 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

De vader van Meghan Markle onthult een door haar geschreven brief

Het is weer zover: de vader van Meghan Markle, Thomas Markle, praat weer met de pers. Deze keer deelt hij een handgeschreven brief van de Duchess of Sussex waarin ze zegt dat zijn acties haar hart in een miljoen stukjes hebben gebroken. Thomas’ reactie? Het zouden wederom allemaal leugens zijn.

Thomas Markle deelt de brief

Vorige week schreven we over een interview dat vijf directe vriendinnen van Meghan Markle hadden gedaan met People Magazine. Hierin zeiden ze dat alles dat Thomas Markle beweert, gelogen is.

Het bestaan van de brief werd bekend dankzij het interview met de vijf vriendinnen. We wisten natuurlijk al dat de vader van de Duchess of Sussex continu spreekt met de pers, ondanks dat zijn dochter heeft aangegeven dit vreselijk te vinden.

Maar daar trekt deze man zich niks van aan. Gisteren publiceerde The Mail on Sunday namelijk de handgeschreven van de vrouw van prins Harry, die zij hadden ontvangen van Thomas zelf. De reden dat hij de brief van zijn Koninklijke dochter openbaar maakte? Hij wil dat iedereen leest dat de smeekbede van Meghan alles behalve verzoenend is.

Meghan Markle’s brief

In de brief, die een paar maanden na de royal wedding is verstuurd, zegt Meghan onder andere het volgende: “Daddy, It is with a heavy heart that I write you this, not understanding why you have chosen to take this path, turning a blind eye to the pain you’re causing.”

De dochter van Thomas gaat door en laat weten dat haar hart gebroken is door de acties en woorden van haar vader. Ze zegt: “Your actions have broken my heart into a million pieces – not simply because you have manufactured such unnecessary and unwarrented pain, but by making the choice to not tell the truth as you are puppeteered in this. Something I will never understand.”

Nooit gebeld

De hertogin van Sussex laat in de brief ook weten dat Thomas nooit contact met haar heeft opgenomen, ondanks dat hij dat wel beweert. Volgens Thomas heeft hij laten weten dat hij niet naar de bruiloft van Meghan en Harry zou komen, maar in de brief staat het tegenovergestelde.

Ook de vriendinnen van Meghan vertelden in het interview dat het helemaal niet waar is dat Meghans vader haar zo vaak zou hebben gebeld. In tegendeel zelfs, hij zou nooit contact hebben opgenomen met de Koninklijke Familie.

Gedwongen om de brief te delen

Thomas beweert dat hij de handgeschreven brief van de Duchess nooit openbaar wilde maken vanwege respect naar zijn dochter toe. Toch voelt hij zich gedwongen omdat de inhoud volgens hem verkeerd is overgebracht door het interview.

Meghan sluit de brief aan haar vader af met de vraag of hij wil stoppen met het verspreiden van leugens. Ze schrijft: “If you love me, as you tell the press you do, please stop. Please allow us to live our lives in peace. Please stop lying, please stop creating so much pain, please stop exploiting my relationship with my husband… I realise you are so far down this rabbit hole that you feel (or may feel) there’s no way out, but if you take a moment to pause I think you’ll see that being able to live with a clear conscience Is more valuable than any payment in the world.”

Kensington Palace, dat de woordvoering doet voor de Hertogin van Sussex, heeft niet gereageerd op de openbaarmaking van de brief. We kunnen ons voorstellen dat Meghan en prins Harry het vreselijk vinden dat dit wederom zo gebracht wordt door haar vader.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De vader van Meghan Markle wil dat koningin Elizabeth bemiddelt in de ruzie

Daily Mail

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De vader van Meghan Markle onthult een door haar geschreven brief
Sluiten