Eindelijk – Meghan en Harry poseren voor het eerst met de baby en dit zijn de foto’s

Maandag 6 mei werd de royal baby eindelijk geboren. Meghan Markle bracht het jongste Engelse prinsje ter wereld. Het wachten op de baby is voorbij, maar het wachten op de naam is begonnen. Wij nieuwsgierige mensen halen nu ons hart op, want de eerste foto’s van de royal baby zijn gedeeld.

Zo stralend hebben we Harry en Meghan nog nooit gezien. De eerste foto als gezin is een feit en daar krijg je spontaan een lach van op je gezicht. Vanmiddag vond het Lion King-achtige moment plaats, de baby werd voor het eerst aan de wereld getoond.

De eerste foto’s van de royal baby

“Ik heb de twee beste mannen van de wereld om me heen” zei de dolgelukkige Meghan terwijl ze poseerde met Harry en de baby. De baby is pas twee dagen bij de kersverse ouders, maar ze kennen elkaar nu al als de beste. Volgens Meghan is hij erg rustig. “Dat heeft hij van mij!” reageerde Harry met een lach.

Helaas lieten de twee nog niets los over de naam van het kind. Wat we wel weten is dat het kind 3,2 kilo weegt, kerngezond is en er te lief uitziet. Heb je ooit intens gelukkige mensen gezien? Hier komen ze.

babyfoto Meghan Markle
babyfotos Meghan Markle
babyfoto royal baby

Wij zijn door het dolle heen voor de twee en zijn ontzettend benieuwd naar de naam van dit kersverse prinsje.

AD

Reageer op artikel:
Eindelijk – Meghan en Harry poseren voor het eerst met de baby en dit zijn de foto’s
Sluiten