Breaking news – Meghan Markle is aan het bevallen

Na weken speculeren kan de geruchtenmolen bijna stoppen met draaien: rumour has it dat Meghan Markle nú aan het bevallen is. Dat verklaart meteen waarom prins Harry halsoverkop zijn werktrip naar Amsterdam heeft gecanceld.

Er is veel over gezegd en geschreven, maar als het goed is duurt het niet lang meer voordat we de baby van Harry en zijn Meghan eindelijk kunnen bewonderen.

Meghan Markle is aan het bevallen

Buckingham Palace heeft aangekondigd dat de bevalling vanmorgen vroeg is begonnen. Dat betekent dat als alles goed gaat het niet lang meer duurt voordat de royal baby geboren wordt. Prins Harry is natuurlijk aan de zijde van Meghan te vinden tijdens de bevalling en het is hoe dan ook zeker dat 6 mei voor hen altijd een bijzondere datum zal zijn.

Het is het eerste kind van Harry en Meghan en niet alleen zij hebben hier onwijs naar uitgekeken, de rest van de wereld ook. Naast dat we super graag willen weten of alles goed gaat, zijn we héél erg benieuwd of de baby inderdaad een meisje is en welke naam ze heeft gekregen. Zou het Diana worden? To be continued.

Reageer op artikel:
Breaking news – Meghan Markle is aan het bevallen
Sluiten