Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 22 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Is Meghan Markle al bevallen? Dit is waarom fans het denken

We weten natuurlijk dat Meghan Markle’s due date in april is, dus de hertogin van Sussex kan elk moment bevallen. Toch zijn er enorm veel mensen die vermoeden dat de royal baby er al is en dit is waarom.

Aangezien het duidelijk is dat Meghan Markle veel dingen niet volgens tradities wil doen, zou het ons niet verbazen als de Koninklijke baby er allang is. Deze hints wijzen erop dat het een mogelijkheid is.

Geen officiële aankondiging

Meghan Markle en prins Harry gaven in een statement al aan dat ze geen officiële aankondiging willen uitbrengen zodra Meghan is bevallen. We zullen de baby dus sowieso pas een paar dagen (of misschien wel weken) na de bevalling te zien krijgen. Dat zou dus heel goed kunnen betekenen dat de baby er al een hele tijd is.

De visagist van Meghan

Daarnaast laat de Daily Mail weten dat de vrouw van prins Harry het liefst thuis wil bevallen. Dus? Nou, dat maakt het wel een stuk makkelijker om de kleine nog eventjes verborgen te houden voor de buitenwereld.

Dat is nog niet alles. Meghan en Harry zouden zo’n twee dagen na de bevalling klaar zijn om de officiële foto te maken van de royal baby. Daarvoor heeft de Duchess of Sussex haar visagist, Daniel Martin, nodig. Heel toevallig is Daniel sinds een paar dagen in Engeland. Op Instagram Stories spotten fans de visagist in de buurt van het huis van Meghan en Harry.

Zwangerschapsverlof

Ook de duur van het zwangerschapsverlof van Meghan zorgt voor speculaties van fans. Meghan heeft er namelijk precies een maandje opzitten. Toen Kate Middleton was bevallen, had zij er ook precies een maand opzitten. Wie weet dat dit bij Meghan dus ook het geval is.

Prins Harry’s afwezigheid

De laatste hint van de bevalling van Meghan Markle is het feit dat prins Harry 4 april voor het laatst aanwezig was op een evenement. Sindsdien is zijn agenda helemaal leeg. We weten natuurlijk niet of dit gewoon allemaal toeval is of dat Meghan en Harry daadwerkelijk al een kleine hebben. Wij wachten in ieder geval vol spanning af en het zal niet lang meer duren.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is Meghan Markle al bevallen? Dit is waarom fans het denken
Sluiten